LG SMART TV aitab ambitsioonikatel golfaritel proffidena mängida

LG teatas uue laheda ja hariva golfirakenduse World’s Greatest Teachers turuletulekust, mille loomisesse on kaasatud spordiajaloo parimad golfiinstruktorid. Rakendus on kasutatav ainult LG CINEMA 3D Smart TV omanikele ning hõlmab mahukat õpetuste kogumikku, aitamaks golfimängijaid nende taseme parandamisel.

Golf app

Tänu LG eksklusiivsele rakendusele ei pea golfimängijad enam halva ilma pärast muretsema. Samuti puudub mängijal vajadus broneerida rada enda kohalikus klubis. Rakendus hõlmab 350 tundi, mida viivad läbi 25 maailma kõige tunnustatumat golfiinstruktorit, sealhulgas ka Golf Digest’i ajakirja poolt maailma parimaks tituleeritud David Leadbetter ja LPGA (Ladies Professional Golf Association) legend Annika Sörenstam. Tunde saab otsida ning valida vastavalt klubi tüübile, oskustele või raja iseloomule, mis aitavad mängijat spetsiifiliste oskuste arendamisel.

Sügisel on tulekul juba rakenduse uuendus, mis kujutab endast kaamera peegeldamise funktsiooni, lastes mängijal ekraanil ka enda lööki ja hoiakut näha. Kõikidel LG premium Smart TV teleritel on sisseehitatud kaamera, mis lubab mängijal ennast visuaalsel võrdlusel instruktoriga kõrvutada. Tegemist on toreda ning kasuliku treeningvahendiga; samuti on World’s Greatest Teachers hea viis, kuidas ennast aktiivsena hoida.

World’s Great Teachers on hetkel kättesaadav nii Austraalias kui Singapuris, seda osana Premium paketist. Rakendus saab laiemalt kättesaadavaks LG Game World kaudu: aasta lõpupoole tuleb see turule Ameerikas, Kanadas ja Saksamaal ja teistes Põhja- ja Lõuna-Ameerika ning Aasia riikides.