LG esitleb uue põlvkonna õhukonditsioneeri Prestige Inverter V

LG esitleb uue põlvkonna õhukonditsioneeri Presitige Inverter V, mis hõlmab endas ülimat energiasäästlikkust, uudseid filtrivalikuid ja kõrgetasemelist disaini. Tänu revolutsioonilisele invertertehnoloogiale suudab LG pakkuda võimsat, kuid vaikset konditsioneeri, mis samas vähendab ka energiakulu 38%.

LG õhukonditsioneer

Lisaks kõrgemale võimalikule energiasäästlikkusele pakub LG Prestige Inverter V ka unikaalset optimiseeritud õhuvoolu, ja madala vibratsiooniga kompressorit, mis on väikseima häälevõimsusega maailmas. LG uudne kaldus ventilaator ja madala vibratsioonitasemega tehnoloogia tagab tarbijale mugavuse, töötades vaikselt ning segamata inimest tema muudes asjatoimetustes.

LG õhukonditsioneer

Optimaalse disainiga väljalaskeava tagab võimsa õhuvoolu ning jahutab toa temperatuuri kuni 5 kraadini vaid 5,6 minutiga. Kuigi tavaliselt on õhukonditsioneerid ette nähtud õhu jahutamiseks, siis LG uus Prestige Inverter V saab hakkama ka toa soojendamisega, võimaldades muuta selle nii soojaks, kui kasutaja seda soovib.

LG H09AK, H12AK Prestige Inverter V õhukonditsioneer

Uus Prestige Inverter V õhukonditsioneer on varustatud mitme uuendusliku filtriga, tagamaks puhta, lõhna- ja allergeenivaba õhu. Üle 2 miljoni Plasmaster iooni steriliseerivad õhu ning eemaldavad kahjulikud ained, viirused ja halva lõhna. LG ainulaadne mikroorganismide kõrvaldamise ning allergiavastane tehnoloogia tagab õhuringlusest ka mikromustuse ning allergeenide ja viiruste eemaldamise.