LG pesumasinad vastavad esimestena maailmas jätkusuutlikkuse standardile

Uuemad eestlaetavad LG pesumasinad on esimesed maailmas, mis vastavad uuele CSA jätkusuutlikkuse AHAM 7003-2013/CSA SPE-7003-13/UL 7003 majapidamises olevate pesumasinate standardile.

Sustainability Verification of LG Clothes Washers by CSA Group in the US

 

CSA Group´i sõnul, kes testis ja analüüsis LG tooteid, saavutasid LG mudelid WM8000HVA ja WM8000HWA vajalikud tulemused, et olla vastavuses uue keskkonnastandardiga.

LG pesumasinad on oma ENERGY STAR® sertifikaadiga vastavuses majapidamises kasutusel olevate pesumasinate standardiga, mis baseerub kuuele masina elutsükliga seotud keskkonnamõju võtmepunktile: materjalid, tootmine ja toimingud, energia- ja veekulu kasutamise ajal, innovatsioon, tarvikute kasutamine ja eluea lõpu käitlemine.

Standardil on küllaltki lai, multi-atribuutiline ja terviklik lähenemine hindamaks majapidamistes olevate pesumasinate keskkonnamõjusid. Multi-atribuutiline lähenemine arenes välja elutsükli hindamisest selgunud informatsiooni kasutades koos teiste oluliste aspektidega, mis mõjutavad toote keskkondlikku suutlikkust.

Lisaks CSA Group sertifikaadile, mis tähistab turvalisust ning suutlikkust, on LG pesumasinatel ka CSA Group jätkusuutlikkuse standard, mis näitab jaemüüjatele, seadusandjatele ja tarbijatele, et toode on täitnud vajalikud keskkonnamõjude nõuded nagu on välja toodud AHAM 7003-2013/CSA SPE-7003-13/UL 7003 majapidamises olevate pesumasinate standardis.

CSA Group tegi koostööd Association of Home Appliance Manufacturers´iga (AHAM), UL Environment´iga ning teiste huvirühmadega, et välja töötada pesumasinate jätkusuutlikkuse standard, mis kuulutati välja 16. mail 2013 Washington D.C.-s.