LG tutvustab uut Nexus 4 valget versiooni

Nexus4 White

 

LG teatas täna uue Nexus 4, populaarse Google’iga koostöös loodud nutitelefoni valge versiooni turuletulemisest. Nagu esialgsel Nexus 4 mudelil on ka telefoni valgel versioonil Android™, mis kombineerib LG seadmete kõrgetasemelise disaini ning populaarse Google Services teenused nagu Google Now ja Photosphere, mis võimaldavad suurepärast ning täielikku kasutuskogemust.

Nexus4 White

Valgel Nexus 4 nutitelefonil on 4,7-tolline 1280×768 True HD IPS Plus displei (320ppi), mida toetab Zerogap Touch tehnoloogia. Telefoni südameks on kõrgetasemeline Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro protsessor ja 2GB-ne RAM.

Nexus4 White

 

Uus valge Nexus 4 jõuab esmalt turule 29. mail Hong Kongis, misjärel hakatakse seda järgneval paaril nädalal müüma ka ülemaailmsetel turgudel Aasias, Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Lähis-Idas.

Nexus4 White