LG tutvustab USAs esimest nutitelefoni, millel on Privacy & Business Virtualization tehnoloogia

LG teatas, et nende Optimus Vu:, mida USAs teatakse Intuition nime all, on esimene turule toodud nutitelefon USAs Verzion Wireless Network´iga, millel on Privacy & Business (P&B) Virtualization.

Optimus Vu:

 

P&B Virtualization jagab nutitelefoni operatsioonisüsteemi pooleks, luues turvalise, IT-kontrollitud keskonna ärirakendusteks, muutmata seejuures kasutaja isiklikke andmeid või rakendusi.

LG Optimus Vu: on esimene uutlaadi nutitelefon, mis pakub kasutusmugavust oma turvalise virtuaalse tööplatvormiga ja eelistega, mida LG erakordsed mobiilsed tehnoloogiad ja kasutajasõbralikud UX funktsioonid võimaldavad.

Optimus Vu: on LG eduka strateegilise ettevõtmise tulemus, misjuures tehti koostööd vMware´ga, mis on globaalne virutaliseerimise ja pilve infrastruktuuri liider ning Verzion Wireless´iga, mis on suurim mobiilsidevõrgu operaator Ameerika Ühendriikides.

Uusim seade käib ühe teise koostöö tulemusel saavutatud seadme jälgedes – VMware® Horizon Mobile™ jaoks mõeldud LG Revolution. See seade on palju ihaldatud auhinna, International CES Innovations Design and Enigineering Award 2012 võitja. Seade oli paigaldatud Vmware Horizon Mobile´i ning see andis kasutajatele põneva näite sellest, kuidas virtuaalne mobiil töötab.

Mis puudutab mobiiltelefonide kasutamist töökohtadel, siis paljud tänapäeva ettevõtted rakendavad bring-your-own-device (BYOD) poliitikat. Samas tööinformatsiooni hoidmine isiklikul seadmel võib kujutada endas turvalisuse riski ning kindlasti on kasutajal keeruline hoida tööalased ja isiklikud asjad lahus. LG mobiiliseade P&B Virtualization´ga  pakub eraldatud ja turvalist virtuaalset töökeskkonda, mida saab kasutada ükskõik kus ja ükskõik millal.   Tänu VMware Horizon Mobile´i kasutamisele LG telefonil Optimus Vu: on kasutajatel võimalik hoida töös ka teist operatsioonisüsteemi, mis on täielikult isoleeritud operatsioonisüsteemist, mis juba seadmel olemas on. Nii on lihtne hoida tööga seotud rakendused ja informatsioon isiklikest eraldi. P&B Virtualization on praegu ka turvalisem kui ülejäänud sellelaadsed rakendused, mis turul saadaval.