LG uusim video “So Real It´s Scary” sai viis miljonit vaatamist

LG uusim video Stage Fright – – “So Real It´s Scary” 2 on kogunud juba üle 5,3 miljoni vaatamise alates 16. aprillist, mil video laeti üles YouTube´i keskkonda. Videos on näidatud LG unikaalseid IPS 21:9 UltraWide monitore ning läbi huumori näidatakse, kuidas LG IPS ekraanid suudavad kuvada uskumatult realistlike pilte. IPS 21:9 UltraWide annab tõeliselt kaasahaarava kasutuskogemuse erakordselt eredate värvidega ning elutruu pildikvaliteediga.

LG IPS

 

Olles tutvustanud IPS 21:9 UltraWide monitore kinnitab LG taas kanda tarbijate koduelektroonika juhtival positsioonil. Filmikunstiliste proportsioonidega ekraani lansseerimine on loonud uue tootekategooria, mida on märganud ka tootmisharu arvamusliidrid. LG IPS 21:9 UltraWide monitori tunnustati Beste Van Media Total Award 2013 raames Hollandis ning see sai neli tähte ka juhtivalt Prantsusmaa kõrgtehnoloogia ajairjalt FS 01net. Need tunnustused rõhutavad veelgi toote erakordset disaini ning innovaatilisi võimeid.