LG Smart TV tasuta kinorakenduse Megogo.net vahendusel on vaadatud juba rohkem kui 250 000 filmi

Koostöös esimese online kinoga Megogo.net tõi tehnoloogiaettevõte LG juunis 2012 Balti riikide turgudele venekeelse filmirakenduse, mis pakub LG Smart TV kasutajatele võimalust nautida filme ilma selle eest tasu võtmata. Alates juunist 2012 on rakenduse abil vaadatud juba üle 250 000 filmi.

MeGoGo.net

 

Tänu teenuse senisele suurele edule plaanivad LG ja Megogo.net lähitulevikus luua ka eestikeelse kasutajaliidese. Lisaks on LG Smart TV kasutajatel juba praegu võimalus nautida Megogo.net sisu ilma võimaliku venekeelsele dubleeringuta otse originaalkeeles.

Megogo.net on kõigile LG Smart TV omanikele saadaval igal ajal ja tasuta, ilma eraldi registreerimist, lisatehnikat või –varustust vajamata. Soovides nautida HD filmi, peab Megogo.net rakenduses valima lihtsalt vastavast laiast nimistust endale meelepäraseima valiku.

LG nutiteler pakub lihtsat ja mugavat ligipääsu erinevatesse online kanalitesse nagu YouTube, Facebook, Twitter, Picasa, Delfi, vTuner internetiraadio ning kõikvõimalikesse teenustesse läbi LG rakendustepoe Apps TV.

Megogo.net sisaldab enam kui 3500 täispikka filmi, 800 multifilmi, 700 filmisarja, 200 telesaadet ja mitmeid kontsertlindistusi ning teatrietendusi.