LG IPS COLORPRIME monitor pärjati 2013 TIPA parima fotomonitori auhinnaga

LG 27EA83 monitor pälvis tänu professionaalse kvaliteediga värvijuhtimise oskustele pilditööstuse suurima au – 2013 TIPA parima fotomonitori auhinna.

LG Electronics (LG) teatas, et ColorPrime (27EA83) monitor on nimetatud Technical Image Press Association (TIPA) poolt 2013. aasta “Best Photo Monitor”. Ideaalne filmitegijatele, fotograafidele ja graafikaspetsialistidele. LG auhinnatud monitori funktsioonides on In-Plane Switching (IPS) ekraanitehnoloogia, uskumatult kõrge resolutsioon ja rikkalik värvipalett.

TIPA

 

LG ColorPrime pakub vapustavat pildikvaliteeti, hoobeldes WQHD (2560×1440) resolutsiooni uskumatu selgusega ja võimega täpselt reprodutseerida 99% Adobe RGB värviruumist. Seda monitori võib kiiresti pöörata 90 kraadi, mis võimaldab kasutajatel valida ekraani orientatsioon, mis kõige paremini sobib konkreetsete tööülesannetega. Iga ColorPrime monitor on tehases kalibreeritud ja sellel on ka tõend kaasas, mis kinnitab, et monitor on häälestanud LG pildieksperdi poolt. Selleks et paremini tagada järjekindel ja täpne värvitulemuslikkus, siis LG pakub ka riistvara kalibreerimist ja sealhulgas välise värvi kalibraatorit, mis on optimeeritud LG monitori jaoks.

ColorPrime monitor saavutab elulähedase pildikvaliteedi tänu LG täiustatud IPS ekraani tehnoloogiale, mis aitab vähendada kasutaja silmade väsimust. Muljetavaldava 178-kraadise vaatamisnurga juures jääb pildi kvaliteet ja tõetruu värv läbivalt samaks, olenemata sellest, kus vaataja parasjagu asetseb. Sellele lisaks viivad 4-Screen Split ja Dual Link-Up´i omadused multitegumtöötluse hoopis uuele tasemele. 4-Screen Split jagab ColorPrime´i ekraani neljaks sektoriks, mida on võimalik seejärel jaotada erinevateks kasulikeks konfiguratsioonideks. LG nutikas Dual Link-Up funktsioon võimaldab kasutajatel tööd teha failide või programmidega kahel eri seadmel üheaegselt. Lühidalt kokku võttes on ColorPrime monitor terviklik lahendus filmitegijatele, fotograafidele, disaineritele ja muu graafika tööstuse spetsialistidele.

TIPA, mis koosneb 29st liikmeks olevast ajakirjast 13st eri riigist, on üks mõjukamaid fotograafia ja pildistamise pressiorganisatsioone maailmas. Ogranisatsiooni liikmed saavad kord aastas kokku, et välja valida aasta parimad tooted, hinnates iga seadet eraldi, tuginedes mitmetele erinevatele kriteeriumitele, sealhulgas tehnoloogia ja disaini uuendustele, kasutuse lihtsusele ja väärtusele seadme eest küsitud raha osas. TIPA auhinnagala koosneb 40st erinevast kategooriast ning igas kategoorias osalenute seast valitakse välja vaid üks võitja. Tänavused olulisemad tooted, kaasaarvatud LG ColorPrime monitor, saavad ametlikult tunnustatud 2013. aasta TIPA auhinnatseremoonial, mis toimub juunis Tokyo linnas Jaapanis.