Allergia teadlikkuse nädal

Et ilm on sellel nädalal palju leebemaks muutunud, siis on ka heinapalavik paljusid nurga taga ähvardavalt ootamas, mis tähendab, et tabletid ja pakk salvrätikuid on juba valmis pandud. Samuti tasub mõelda esemetele oma igapäevaelus, mis võivad aidata leevendada allergilisi reaktsioone.

 

LG soovib, et teie kodud oleksid tervisesõbralikud ning meie Truesteam™ pesumasinad on just selle soovi märgiks. Väikeste auruosakeste ja 10-minutilise 60-kraadise pesu kombinatsioon eemaldab mustuse, õietolmu ja 99,98% ulatuses tolmulestadest ja koduloomade karvadest, eemaldades seeläbi tüütud allergiatugevdajad riietelt, voodipesult ja käterätikutelt. Tegelikult on ka tõestatud, et LG Truesteam™ pesumasinad eemaldavad rohkem ühises majapidamises olevaid allergeene kui tavalised masinad – selle on heaks kiitnud ka Briti Allergia Sihtasutus. Tänu LG pesumasinatele on eemaldatud lestade ja allergeenide arv võrreldes standardse 40-kraadise tsükliga pea kahekordne.

Oluline on ka, et tolmust ja heinapalavikust kannatajate kodudes oleksid kardinad alati puhtad, eriti juhul, kui aknad on tihti avatud – see on esmane kangabarjäär, millesse õietolm ja tolmuosakesed pidama jäävad. LG masinate suuremahuline pesutrummel, mida toetab õrn aurupesu, tagab, et tolmupüünised on värsked, aidates leevendada allergiat.