LG toob LG Cloud pilveteenuse oma nutiteleritesse

LG teatas, et LG Cloud pilveteenust, mis tuli eelmisel aastal turule USA-s, Lõuna-Koreas ja Venemaal, on võimalik alates mai lõpust kasutada ka LG nutitelerites. Teenus tuleb kasutusele enam kui 40 riigis Euroopas, Aasias ja Ladina-Ameerikas. LG Cloud võimaldab sisumaterjali otse pilvest LG CINEMA 3D Smart TV nutitelerisse alla laadida ning mugavalt videoid, muusikat ja muid meelelahutuslikke elemente arvutite, nutitelefonide ja nutitelerite vahel sünkroniseerida.

LG Cloud

 

„LG Cloud jätab ära selle aeganõudva protsessi, kus kasutaja laeb faile alla või liigutab neid käsitsi seadmest seadmesse,“ kommenteeris LG Electronics Smart Business Center asepresident Rochard Choi. „Tänapäeval pole tarbijad enam ainult ühe ekraani taga – nad liiguvad pidevalt arvutite, telerite ja nutitelefonide vahel ning meie ülesandeks on võimaldada neil lihtsalt oma lemmikmeelelahutust seadmete vahel jagada. LG on üks väheseid ettevõtteid, mis saab tagada nii paljude erinevate ekraanide omavahelise integratsiooni.“

LG Cloud rakendus tagab ligipääsu kõigile videotele, fotodele ja muusikale, mille kasutaja on enda kausta üles laadinud. Rakendus on saadaval Google Play ja LG Smart World poes ning ühildub LG CINEMA 3D Smart TV telerite, LG arvutite ja Android nutitelefonidega. Pärast kiiret ülesseadmist saavad kasutajad oma telerites vaadata kuni 5GB mahus sisumaterjali, ilma et peaks ühtegi faili alla laadima või eraldi seadme kaudu transportima. LG Cloud pilvesse on võimalik faile üles laadida kas arvuti, veebilehe või nutiseadme kaudu. Lähitulevikus oskavad LG Cloud pilveteenusega ühilduda ka paljud LG kodumasinad.

LG Cloud rakendus oskab N-Screen abil videoid, muusikat ja pilte mobiiltelefonile sobivasse formaati konverteerida. Samuti sünkroniseerib see pilve faile erinevate seadmete vahel – näiteks võib kasutaja oma video nutitelefonis pausile panna ning seda edasi vaadata hoopis LG Smart TV telerist, mis näitab seda just pausile pandud momendist. Samuti on LG Cloud rakenduse abil võimalik vaadata samal ajal pilve salvestatud fotosid ning kuulata pilve salvestatud muusikat.

LG pilveteenus võimaldab kasutajatel lihtsalt oma faile isiklikul LG kontol säilitada. LG CINEMA 3D Smart TV teleri kaudu on kontole lihtne siseneda tänu Single Sign On (SSO) protokollile, mis tunneb ära ja oskab ühildada kasutaja LG Smart TV ID-d ja LG Cloud ID-d.