LG toob turule oma uued nutikad külmkapid

LG tutvustas 2013. aasta LG InnoFestil (Innovative Festival) Euroopa tarbijatele oma uusi ja nutikaid külmkappe.

Door-in-door fridge

Kahe uksega külmkapid on varustatud selliste lisadega nagu Door-In-Door – see on kasutajasõbralik lisaruum, mis paikneb külmiku parema ukse sees, avanedes ainult kerge nupulevajutusega. Door-In-Door annab ligipääsu kõige tihemini kasutatavatele toodetele – lemmiksnäkkidele ja jookidele. Samuti tulevad süsteemiga kaasa sahtlid, mida on lihtne kohandada, nii et igal pereliikmel oleks külmikus oma isiklik hoiukoht. Madalamad sahtlid sobivad lastele, samal ajal saavad vanemad kõrgematel riiulitel neid oma soovi järgi sättida. Door-In-Door vähendab ka külma õhu väljavoolu, muutes nõnda külmiku keskkonnasõbralikumaks.

Tänu LG võimsale, 10-aastase garantiiga Linear Compressor süsteemile on LG külmikud energiasäästlikuse, värskusese, müra, mahu ja kestvuse poolest oma tööstuse parimad. Linear Compressor kontrollib efektiivselt jahutusvõimsust ja vähendab sisemist hõõrdumist, mis omakorda vähendab energia tarbimist.

Muljetavaldav on ka LG Non Plumbed System, mis teeb vee- ja jäähoidikute kasutamise mugavamaks. Kasutajad peavad kõigest vett selleks ette nähtud kohta valama ja seda on lihtsalt võimalik kasutada ilma kõikvõimalike eriliste protseduuride või väliste veejuhtmeteta. Samuti ei pea vahetama ühtki filtrit. Non Plumbed System kindlustab selle, et perel on pidev ja mugav ligipääs nii veele kui jääle.

Õhukese disainiga Slim Door Mounted Ice Maker teeb külmiku ruumikasutuse tõhusamaks, sest laseb kasutada ka lisaruumi ukse sees. Samal ajal ei tähenda suur mahutavus, et külmiku mõõtmed selle all kannataks – väline suurus on sarnane standardsete külmikutega. Nii saavad kasutajad muretult kasutada väga mahukat külmikut, ilma et peaks muretsema selle pärast, et köögis kitsaks jääb.

LG Pure N Fresh on spetsiaalne külmiku funktsioon, mis eemaldab külmkapist ebameeldiva lõhna. See unikaalne süsteem hoiab LG nutika puu- ja juurvilja V Fresh süsteemiga kombineeritult toidu kauem värske. Sisemine LED valgustus aga teeb külmikus olevad esemed paremini nähtavaks ning loob modernse ja luksusliku väljanägemise.

Külmikul on aga lisafunktsioone veelgi – näiteks Horizontal Easy Open Handle võimaldab ust pingutuseta avada ning annab palju juurde külmiku väljanägemisele. LG külmikud on maailmaklassi energiasäästjad: igal kahe uksega mudelil on A++ energiaklass, alumine sügavkülmik sai aga isegi A+++ reitingu.