LG hakkab esimesena oma nutitelerites pakkuma PayPal’i teenust

LG on esimene, kes hakkab oma nutiteleriplatvormil pakkuma PayPal’i teenust. Võimalus on saadaval 2013. aasta telerimudelitel USA-s, Kanadas ja Suurbritannias. Lisaks jõuab teenus kuu lõpuks ka Prantsusmaale, Saksamaale, Hispaaniasse, Itaaliasse ja Austraaliasse ning siseneb uutele turgudele aja jooksul.

LG PAYPAL

 

Kõrge turvalisusega digitaalmaksete süsteem võimaldab tarbijatel lihtsalt ja turvaliselt soetada tooteid ja teenuseid otse oma LG nutiteleritest.

“LG ja Paypal loovad koos veelgi kasutajasõbralikuma nutitelerikogemuse, lubades kasutajatel nüüd teha ka kiireid ja turvalisi digitaalmakseid,” ütles LG Electronics Smart Business Centeri asepresident Richard Choi. “PayPal vähendab oluliselt raha ülekandeks vajaminevate sammude tegemist, säästes nii aega, sest enam ei pea iga ostu puhul sisestama krediitkaardiandmeid ega aadressidetaile. Lisaks muudab see ka LG jaoks võimalikuks digitaalse kaubanduse integreerimise uudse koduse meelelahutusega.”

Paypal on igati nutiteleriplatvormi jaoks sobiv, lubades tarbijatel kiirelt oma identiteeti tuvastada ja sooritada oste. Kasutajad saavad sisestada vajaminevad andmed LG Magic Remote teleripuldi abil, kontrollides sellega digitaalset ekraaniklaviatuuri. Samuti pakub PayPal mugavat “mäleta mind” võimalust, mis muudab süsteemi sisselogimise ja ostlemise veelgi kiiremaks.

“PayPal on uuesti defineerinud nii online- kui tavakaubanduse ning televisioon kujutab endast dünaamilist kanalit jõudmaks tarbijateni, kui nad on vastuvõtlikumad ostu sooritamisele või annetuse tegemisele,” ütles Randall Davies, PayPal’i rahvusvahelise äriarenduse juht.  “Me näeme nutiteleris kaubanduse jaoks lähiaastatel suure potentsiaaliga platvormi ja oleme põnevil, et oleme esimestest koos LG-ga, kes integreerib lihtsuse, turvalisuse ja funktsionaalsuse, pakkudes PayPal’i teenust LG nutitelerites.”