LG tutvustas 2013 LG InnoFestil energiatõhusaid koduseadmeid

LG tutvustas 10-11. aprillil Berliinis toimunud 2013 LG Innovaatilisuse Festivalil (InnoFest) laia valikut energiatõhusaid koduseadmeid.

InnoFest 2013

“Euroopa tarbijad hindavad koduseadmete energiatõhusust, mugavust ja innovaatilist disaini väga kõrgelt,” ütles LG Home Appliance Company president ja tegevjuht Seong-jin Jo. “Ja me kuulame oma kliente alati.”

InnoFest 2013

Käesoleval aastal tutvustati InnoFestil peaasjalikult uusi LG Eco-Hybrid pesumasin-kuivateid, mis võimaldavad kuni 12 kg pesu pesemist ja 8 kg koguse kuivatamist. Samuti on tootevalikus tavaline kuivati kuni 9 kg pesukoguse jaoks. Uued seadmed on sobivad tarbijatele, kes otsivad uusi võimalusi, kuidas koduseadmete poolelt vett ja energiat veelgi kokku hoida. Tänu uutes pesumasin-kuivatites peituvale õhukuivatusrežiimile on seadmed võimelised kokku hoidma kuni 6900 liitrit vett aastas . Lisaks on LG Eco-Hybrid kuivatitel öko- ja kiirrežiimid, mis tänapäevaste kuivatitega võrreldes  kasutavad ligikaudu 50% vähem energiat, samas kuigi töö saab tehtud 30% kiiremini . Samas on uued pesumasin-kuivatid varustatud ka LG tunnustatud 6 Motion Direct Drive tehnoloogiaga, tänu millele pakuvad need ka paremat pesupesemise ja kangahoolduse võimalusi.

InnoFest 2013

 

Lisaks pakub LG tööstuse esimest A+++ energiaklassi  sügavkülmikut ja Door-in-Door topeltuksesüsteemi. Samuti on LG koduseadmete uuenduslikus tootevalikus ka Charcoal Lighting Heater™ ahi, Hom-Bot Square robottolmuimeja ning TrueSteam™ tehnoloogiaga varustatud nõudepesumasin.