Uus LG Optimus L3II nutitelefon on nüüd saadaval ka Eestis

LG teatas, et Eesti poodidesse on jõudnud LG nutitelefonide L-seeria uue põlvkonna nutitelefon Optimus L3II. Uuel L-seerial, mida esmakordselt tutvustati käesoleva aasta Mobile World kongressil (MWC 2013), on uuendatud nii stiili kui kasutusmugavust ning kohandatud ka hinnaklassi.

Optimus L3 II

 

Õhukese ja stiilse välimusega Optimus L3II toob kasutajani uue kasutajaliidese. Lisaks on tänu vastupidavamale akule Optimus L3II puhul võimalik nüüd kasutada ka QuickMemo rakendust Overlay režiimil, mis oli varem võimalik vaid LG kõrgema hinnaklassi nutitelefonides. Selle abil saavad kasutajad tõsta oma töö produktiivsust, tehes märkmeid läbipaistvale „märkmepaberile“, mille alt paistab välja ka alumine tasand. Nii pole tarvis ekraani kahe rakenduse vahel poolitada, vaid QuickMemo rakendust ja paljusid teisi on võimalik vaadata korraga täissuuruses.

Uuenduse on läbi teinud ka telefoni peanupp, mis on nüüd varustatud nutika LED valgustusega, mis annab kasutajale helistajate, e-mailide ja sõnumite saabumise kohta informatsiooni.

Viimase kümne kuu jooksul on müüdud juba enam kui 10 miljonit LG Optimus L-seeria nutitelefoni ning loodetavasti jätkab L-seeriaII oma uuendatud välimuse ja sisuga seda trendi.

Optimus L3 II

 

Optimus L3II põhiomadused:

  • Operatsioonisüsteem: Android 4.1.2, Jelly Bean
  • Protsessor: 1 GHz, Single Core
  • Ekraan: 3,2-tolline QVGA IPS
  • Mälu: 4GB / 512 MB RAM
  • Kaamera: 3,0MP
  • Aku: 1,540mAh
  • Suurus: 102,6 x 61.1 x 11.9mm