LG toob nutiseadmetesse Spotify muusikarakenduse

LG Electronics (LG) teatas täna, et Spotify muusikarakendust saavad kasutama hakata mitmed LG 2013. aasta nutiseadmed, sealhulgas kõrgekvaliteedilised Blu-ray kodukinosüsteemid ja Blu-ray mängijad.

Spotify LG smart TV programm

Spotify, mida on võimalik kasutada juba alates järgmisest kuust, pakub kasutajatele oma nutika platvormi kaudu ligipääsu enam kui 20 miljonile laulule. Uus Spotify rakendus võimaldab kõrgema taseme kontode omanikel avastada hiiglaslikku laulude kogu sirvides avastada uut muusikat või kuulata oma LG Smart heli- või videoseadme kaudu kuuata Spotify Raadiot. Lemmiklugusid ja playlist’e saab Facebooki ja Twitteri kaudu jagada, et uut muusikat ka teistele tutvustada. Uued rakenduse kasutajad saavad ühe kuu pikkuse tasuta prooviaja, enne kui hakkavad maksma kuutasu suuruses $9.99.

Seda mugavat teenust on võimalik kasutada mitmete LG seadmetega, nagu näiteks kõrgekvaliteediline BH9530TW, turuliidrist 9,1-kanaline süsteem, mis pakub kõigist turul olevatest seadmetest kõige realistlikkumat kodukino kogemust. 1460W võimsuse ja üheksa kõlariga BH9530TW tekitab uskumatut 3D heli, mis sobitub vaatajate lemmikfilmide või –muusika iga nurga alt.

LG jätkab innovaatilist tegevust audiovisuaalse meelelahutuse arendamisel, mida illustreerib Spotify liitumine ettevõtte arvukate pakkumistega nagu lihtsasti kasutatav pood, sotsiaalmeedia ja mänguvõimalused.

LG 2013 audio- ja videoseadmed toovad turule tõeliselt kvaliteetse heli- ja pildikvaliteedi. Spotify on LG USA, Euroopa, Austraalia ja Uus-Meremaa seadmetel saadaval alates aprillist.

 • Marek

  Tere! Millal jõuab Eestis müügile BH9530TW, ja mis hinnaklassis ta saab olema, kas eelkäijaga BH9520 samas hinnas?

 • Tere! Praeguste plaanide järgi tuleb toode Eestis müügile 2013. aasta esimeses pooles. Kindlasti anname sellest aga oma ametlike kanalite kaudu teada nii kiiresti kui võimalik.

 • Raili

  Tere! Millal tuleb Eestis müüki blu-ray mängija BP730?

 • Indrek

  Tere, kas Spotify hakkab tööle ka LG BP620 bluray mängijas?

 • Jaan

  Tere,

  Palun eelmise aasta ja vanematesse LG SmartTV-se Spotify rakendus. Ometigi ma ei hakka ju enda eelmisel aastal ostetud tehnikat välja vahetama, et saaks Spotify rakendust telerist või BR seadmest otse nautida.

  Tänud juba ette!