LG Ultra HD teleri pildikvaliteet sai globaalse tunnustuse

LG teatas, tema Ultra HD teleri (84LM960V) suurepärane pildikvaliteet sai olulise tunnustuse kahelt globaalselt testimis- ja sertifitseerimisinstitutsioonilt: TÜV Rheinland ja Underwriters Laboratories (UL). Muljetavaldav 84-tolline järgmise generatsiooni telerimudel 84LM960V on alates turule tulekust pälvinud nii tööstuse juhtide, meedia kui telerientusiastide tähelepanu – see on esimene suure ekraaniga Ultra HD teler maailmas, mis poodidesse jõudis.

LG 84LM960V Ultra HD teler

TÜV Rheinland, Euroopa hinnatuim testimis- ja sertifitseerimisinstitutsioon, kinnitas, et LG 84-tolline mudel on esimene Ultra HD teler, mis rahuldas kõiki oma kategooria kriteeriume. TÜV vaatles LG toodet põhjalikult, testides kõiki atribuute, mis mõjutavad pildikvaliteeti, sealhulgas heledus, värvitemperatuur, värviskaala, reageerimiskiirus ja pildi vilkumine.

Samal ajal on 84LM9600 saanud tunnustuse ka UL-lt – rahvusvaheliselt tunnustatud testimis- ja sertifitseerimisinstitutsioon USA-s. UL teatas, et LG teler läbis karmi testi ning sai kõrgeid tulemusi neis kategooriates, mis mõjutavad Ultra HD pildikvaliteeti. Selle kauaoodatud valideerimisega on LG 84-tolline mudel kinnitanud oma positsiooni maailma parima Ultra HD telerina.

LG Ultra HD teler pakub oma värvigamma ja ekraaniheledusega kordumatut vaatajakogemust. Pildikvaliteet ei sõltu teleri vaatamise nurgast. Suur ekraan viib vaataja peaaegu et ekraani sisse, luues eriti realistliku mulje tänu oma Ultra HD resolutsioonile (3840 x 2160), mis on tavalisest Full HD-st (1920 x 1080) neli korda suurem. Lisaks sellele oskab teler tänu LG Cinema 3D Ultra HD Engine’le konverteerida tavalist HD pilti peaaegu et Ultra HD kvaliteediks. LG on teleris kasutanud ka  In-Plane Switching (IPS) paneeli, et tagada värvide täpsus, hoida moonutus võimalikult madalal ja säilitada 179-kraadine horisontaalne vaatamisnurk. 84LM9600 mudelil on ka 2.2-kanaline helisüsteem, mis tekitab koos enneolematu pildikvaliteediga vaatajas tunde, nagu oleks ta kinos, mitte kodus.

Peale globaalselt tunnustatud sertifikaatide võitis LG Ultra HD teler ka CES 2013 Innovation Award auhinna ning mitmed IT meediaväljaanded on telerit nimetanud parimaks Ultra HD teleriks, mis poodides saadaval. Oktoobris tuli teler Lõuna-Koreas turule ja hetkel laiendab LG teleri turgu rohkem kui sajas riigis üle maailma.