LG toob turule stiilse disaini ja juhtmeta ühendusega muusikakeskuse

LG tutvustab uut CM3330 muusikakeskust: suurepärast kaaslast igale nutiseadmele. Süsteem toetab nii AirPlay’d kui Bluetooth’i ja hõlmab hulka kasulikke audiosisendeid. LG CM3330 võitis ka prestiižse 2013. aasta red dot disainiauhinna.

LG CM3330 mikro audio seadmed

Tõeline juhtmeta ühenduvus

See muusikakeskus mängib vaevata muusikat nii nutitelefonidelt, sülearvutitelt, tahvelarvutitelt kui ka teistelt ühilduvatelt seadmetelt. LG CM3330 toetab Bluetoothi, sobitudes nii ka Apple’i toodetega. LG Bluetooth Remote rakendus muudab iga nutitelefoni muusikakeskuse kaugjuhtimispuldiks ja lihtsaks vahendiks, millega saab internetist muusikat mängida. CM3330 toetab ka USB Smart’i, mis võimaldab iOS ja Androidi seadmeid samal ajal laadida, kui keskus nende pealt muusikat mängib. Traditsioonilisema tehnoloogia austajate jaoks tuleb süsteemiga kaasa ka sisse ehitatud CD mängija ning FM raadio.

Lihtne ja stiilne disain

LG CM3330 on väike ja võimas süsteem. Terve seadme mõõdud on kõigest 520 x 87 x 180 mm. 2013. aasta red dot ja iF disainiauhinnad võitnud muusikakeskusel on minimalistlik ilme, millele tema hõbedane jalg lisab voolavust. Ruumisäästlik konstruktsioon mahutab süsteemi ilusti nii elu- kui magamistuppa, või ükskõik millisesse teise ruumi. CM3330 on saadaval kolmes toonis: must, valge ja roheline, et seda võimalikult lihtsalt toa dekooriga sobitada. Modernsust lisab ka puutetundlik kasutajaliides.

LG CM3330 mikro audio seadmed

Kompaktne ja tugev heli

LG CM3330 sisaldab endas 40W kolmesuunalist 2.1-kanalist kõlaritesüsteemi. Süsteemiga tuleb kaasa ka sisse ehitatud bassikõlar, mida tavaliselt selles suuruses muusikakeskused ei sisalda. Süsteem toetab ka LG Dynamic Loudness Algorithm’i, mis optimeerib helitugevust ning kompenseerib madala sagedusega heli kaotsiminekut. Samuti toetab CM3330 Free Lossless Audio Codec (FLAC) faile.

CM3330 audiosüsteem tuleb Euroopas turule käesoleva aasta teises pooles.