LG tooteid tunnustati mitmete red dot ja iF disainiauhindadega

LG 27 toote disaini tunnustati red dot disainiauhindadega. Žürii koosnes 37-st asjatundjast, kes hindasid kokku 4662-te toodet 1865-lt tootjalt, disainerilt või arhitektilt 54-st erinevast riigist. Seejuures pälvis LG nõgus OLED TV ihaldutuima, parimatest parima red dot tunnustuse. Lisaks 24-le täiendavale red dot disainiauhinnale said kaks LG toodet žürii poolt ka äramärkimise.

Red dot Best of the Best LG Curved OLED TV

“Disain on meie DNA-s mänginud alati olulist rolli. Viimastel aastatel on tehnikatööstuses toodete väljanägemise osatähtsus aga veelgi kasvanud,” ütles Dr. Scott Ahn, LG Electronics’i korporatiivse disaini juht. “Meie ülim filosoofia on ühendada disainilahendused, mis töötavad, kuid tekitavad samas ka emotsionaalset reaktsiooni. Saadud disainiauhinnad on märk sellest, et oleme õigel teel.”

Parimatest parima auhinna teeninud LG nõgusat OLED TV’d tutvustati esmakordselt käesoleva aasta tarbeelektroonika messil CES 2013. Telerimudeli EA9800 unikaalse disaini omapäraks on tööstuse esimene ergonoomiliselt nõgus ja õhuke ekraan ning maitsekas stiil. Tänu nõgususele on kogu ekraanipind vaataja silmade jaoks võrdsel kaugusel, mis omakorda vähendab pildi moonutusi servades ning detailide kadu. Ülipeenikese ekraaniraamiga CINEMA SCREEN disainile lisaks lisas LG disainimeeskond telerile ka Crystal Stand jala, mis jääb samuti pigem märkamatuks, tõmbamata ekraanilt tähelepanu.

Red dot Award LG Optimus G Pro

Red dot auhinnaga pärjati ka LG esimene Full HD nutitelefon Optimus G Pro, millel on 5,5-tolline Full HD IPS ekraan ning uued kasutajakogemuse (UX) lisad. Seade loodi spetsiaalselt rahuldama kasvavat nõudlust eriti suure ekraaniga nutitelefonide järele. Selle õhuke raam toob esile telefoni lihtsa, kuid detailse iseloomu, mida äärtes kaunistab dekoratiivne metall, jättes elegantse ja kauni mulje.

Red-dot Award LG Optimus L3II

 

Lisaks sai auhinnatud LG nutitelefoni Optimus L3II disain, mis kannab edasi LG disainipärandi filosoofiat nelja täiendava uue elemendiga, mis muudavad seadme pilkupüüdvaks ja lõbusaks kasutada – puhas väljanägemine, justkui laseriga lõigatud kontuur, kirgas tagumine disain ning nutikas värviline LED valgustus peanupul.

Red-dot Award LG Ref

 

Ka LG uusim kahepoolne külmik Door-in-Door uksesüsteemiga, mis pakub rohkem mugavust ja hoiustamise ruumi, pälvis red dot disainiauhinna. Külmiku disain on minimalistlik ning julge, kuid vaoshoitud metallviimistlusega, tänu millele sobib see mistahes köögi sisustusse.

Teiste red dot žürii poolt auhinnaga pärjatud LG toodete hulka kuuluvad puutetundlik monitor (ET63), 100-tolline Laser TV (HECTO), helisüsteem (NB6530), hiirskänner  (LSM-300), jne.

Lisaks red dot auhinnasajule saatis LG-d edu ka iF (International Forum) disainiauhindade jagamisel, kust saadi kokku 23 iF tootedisaini auhinda. Suurepärase disaini eest said pärjatud OLED TV (mudel EM9700), prantsuse 4-ukseline külmik Door-in-DoorTM süsteemiga, kandiline HOM-BOT SQUARE robottolmuimeja ning Optimus G, L9 ja L7 nutitelefonid.  Lisaks saadi neli kommunikatsioonidisaini auhinda. LG OLED TV alamlehte www.LGOLED.tv tunnustati selle visuaalse poole eest, mis jutustas “ülima järgmise põlvkonna ekraani” lugu