LG toob turule 4G võimekuse ja klaviatuuriga tahvelarvuti

LG Electronics (LG) esitleb Mobile World kongressil (MWC) Barcelonas oma uut klaviatuuriga tahvelarvutit, mis on varustatud 4G LTE tehnoloogiaga ning võimaldab kasutajatel sõltumata asukohast internetti kasutada. Tänu peidetud liuguriga klaviatuurile on Tab-Book tavalisest tahvelarvutist funktsionaalsem, sest teeb dokumentide, presentatsioonide ja muu materjali haldamise lihtsaks.

LG Tab-Book

Õhuke Tab-Book, millel on Windows 8 ja Intel Core i5, toob kasutajani täpse viiepunktilise puuteekraani ja suurepärase liugleva klaviatuuri, mis eristab teda teistest hübriididest. Selle toob ekraani tagant esile vaid üks vajutus Auto-Sliding nupule. Seadme In-Plane Switching (IPS) ekraan kuvab kõrgekvaliteedilise realistlike värvidega pildi ning lai 178-kraadine vaatenurk viib kasutajakogemuse veelgi kõrgemale tasemele.

LG Tab-Book

„Tab-Book on mõeldud neile kasutajatele, kes tahavad tahvelarvuti mugavust koos sülearvuti funktsionaalsusega, kuid ei soovi pidevalt kahte seadet kaasas kanda,“ kommenteeris Il-geun Kwon, LG Home Entertainment Company IT Business Uniti asepresident. „Paljud tooted, mis väidavad, et sisaldavad endas mõlemat omadust, sunnivad tihti kasutajat seadme võimekuses ja kaalus järeleandmisi tegema. Oleme enda meelest saavutanud täiusliku tasakaalu koos superkiire 4G LTE ühenduvusega. Selles seadmes on sülearvuti ja tahvelarvuti tõeliselt ühildatud.