LG toob turule enda esimese Full HD nutitelefoni – Optimus G Pro

LG tutvustab veebruari lõpus toimuval Mobile World kongressil uusimat Optimus G perekonna liiget – 5,5-tollise ekraaniga LG Optimus G Pro nutitelefoni. Seni suurima ekraaniga LG telefon toetab 4G LTE-d ja toob kasutajateni täiesti uued rakendused.

Optimus G Pro telefon

Optimus G Pro Full HD IPS ekraani resolutsioon on 1920 x 1080 ning pikslitihedus 400 ppi – see on arendatud koostöös LG Display’ga. Nutitelefonil on oma kategooria parim akumaht – 3,140 mAh, et Full HD-d saaks tundide kaupa nautida. Tänu 13MP tagumisele kaamerale ning 2,1MP eesmisele kaamerale saavad kasutajad teha nii Full HD pilte kui videoid.

Optimus G Pro toob endaga kaasa ka uued rakendused, mis on spetsiaalselt selle seadme jaoks välja arendatud. Head näited on Dual Recording, mille abil saab kasutaja korraga eesmise ja tagumise kaameraga videot salvestada, ning Virtual Reality (VR) Panorama, mille abil saab teha kvaliteetset 360-kraadist panoraampilti. Samuti on telefoni lisatud uudseid Optimus G rakendusi, nagu uuendatud QSlide, Live Zooming ja QuickMemo.

Optimus G Pro telefon

„Optimus G Pro arendati välja spetsiaalselt selleks, et tuua suure ekraaniga nutitelefoni tõeliselt realistlik ja kõrge pildikvaliteet,“ kommenteeris Dr. Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja CEO. „Me jätkame kindlasti oma positsiooni laiendamist kallimas LTE nutitelefonide kategoorias, keskendudes LG kvaliteetsele ekraanitehnoloogiale ja unikaalse kasutajakogemuse pakkumisele.“

Optimus G Pro telefon

2013. aasta Mobile World kongressi (MWC) külastajad saavad Optimus G Pro ja tema rakendustega tutvuda LG boksis.

Telefoni spetsifikatsioonid:

 • Protsessor: 1.7GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 600
 • Põhimälu: 2GB DDR
 • Telefoni mälu: 32GB / microSD (kuni 32GB)
 • Ekraan: 5.5-tolline Full HD (1920 x 1080 pikslit / 400ppi)
 • Kaamera: Tagumine 13,0MP koos LED välguga / Eesmine 2,1MP
 • OS: Android 4.1.2 Jelly Bean
 • Aku: 3,140mAh (eemaldatav / toetab juhtmeta laadimist)
 • Telefoni suurus: 150,2 x 76,1 x 9,4 mm
 • pets

  Hind?