Deezer muusikarakendus nüüd ka LG Smart TV-s

LG Electronics (LG) teatas, et muusikarakendus Deezer on nüüd läbi LG Smart TV Global App Store’i saadaval 153 riigis. Teenusel on muljetavaldav 20 miljoni muusikalooga kogu ning teema- ja artistipõhised raadikanalid. Samuti oskab Deezer kuulajatele personaalseid soovitusi teha, mis aitavad just nende eelistuste ja harjumustega sobivat uut muusikat leida. Kasutajad saavad oma LG Smart TV-ga luua isiklikke esitusloendeid ning neid teiste miljonite Deezeri kasutajatega jagada.

LG Smart TV teler Deezer rakendus

Baasteenus annab kõigile LG Smart TV omanikele tasuta ligipääsu Deezeri arvukatele raadiokanalitele ja võimaluse kuulata kõigist 20 miljonist loost tasuta 30-sekundilist sämplit. Lisateenus võimaldab kasutajatel kuulata kõiki lugusid ja kanaleid ning saada Deezeri eksperttoimetajatelt soovitusi.

Deezer on hetkel saadaval Aasias, Lähis-Idas ja Euroopas, täpsemalt Prantsusmaal, Inglismaal, Hispaanias, Itaalias ja Saksamaal. Teised turud, sealhulgas USA, lisanduvad lähitulevikus.

  • siim

    Kas premium+ teenusega saab ka Eestis läbi teleka täispikkuses lugusid kuulata? Kui saab, siis ehk oskate öelda mida peaks selleks tegema?
    Millegipärast mängib isegi peale registreerimist ja premium+ subscriptioni tellimist teleri app mulle ainult 30sek klippe kõigist lugudest.