LG Cinema 3D Smart TV pälvis keskkonnasäästliku toote sertifikaadi

LG teatas, et tuntud tehnoloogiatestija Underwriters Laboratories (UL) tunnistas CINEMA 3D Smart TV telerile tootja poolt antud Environment Product Declaration (EPD) sertifikaadi õiguspäraseks, andes telerile ametliku tunnustuse Sustainable Product Certification (SPC) näol. UL on rahvusvaheliselt tunnustatud tehnoloogia testimise organisatsioon, mis tunnustab tootjate endi EPD sertifikaate, kui antud tooted vastavad rangetele keskkonnasäästlikkuse kriteeriumitele.

Environmental Product Declaration (EPD) sertifikaat

„LG on väga uhke, et UL on meie pidevaid pingutusi keskkonnasäästlike toodete osas ametlikult tunnustanud,“ ütles LG Home Entertainment Company president ja tegevjuht Havis Kwon. „Kõnealune LA6900 telerimudel illustreerib hästi kogu seda energiat, mis me nii keskkonnale kui tarbijale tervisliku toote loomisesse oleme pannud. Loomulikult jätkame pingutamist selle nimel, et anda välja turgu juhtivaid tooteid, mis ületaks tööstuslikud standardid.“

EPD on informeeriv märk, mille tootja annab oma tootele, et aidata tarbijatel teadlikumaid valikuid teha. See annab ostjale teada, milline on toote mõju keskkonnale terve elutsükli vältel. See hinnang hõlmab toormaterjali hankimist, transporti, tootmisprotsesse, hilisemat logistikat ja jäätmeringlust. Kui UL selle sertifitseerib, siis näitab see seda, et tootja EPD sisaldab õiget ja asjakohast informatsiooni.

LG 55-tolline ja 47-tolline LA6900 CINEMA 3D Smart TV mudelid said UL-ilt SPC Gold sertifikaadi. Mõlema tootmisel on kasutatud ohutumaid ja vähem mürgiseid materjale ning tootmisprotsesse. Mitmed materjalid, mida LG kasutab, on spetsiaalselt loodud nõnda, et nad oleks oma eluea lõpus lihtsasti ümber töödeldavad. SPC sertifikaat eeldab seda, et toode vastab rangetele keskkonnanõudmistele, mille on kinnitanud USA Keskkonnakaitse Agentuur. Standardid hõlmavad mitut kategooriat, muuhulgas efektiivset energiakasutust, mürgisuse vähendamist, taaskasutatavust, pakkimist ja tootja katseid tõsta toote keskkonnasõbralikkust.

UL-i elektroonikatoodete ohutuse sertifikaadid ja kvaliteedihinnangud on globaalselt tunnustatud.