LG toob esmaklassilised mängud nutiteleritesse

LG Electronics (LG) teatas, et on CINEMA 3D Smart TV telerite jaoks välja valinud mitmeid mänge, mida on kõigil peagi võimalik ka enda teleritel mängida. Mängude hulka kuuluvad Where’s My Water, The Sims™, FreePlay, Air Penguin, Mini Motor Racing ja palju teisi. Kõiki neid mänge saab mängida LG uuendatud teleripuldiga Magic Remote, mis on varustatud liikumissensoriga.

LG Smart TV mängud

Klassikaline Disney mäng Where’s My Water kogus populaarsust väga kiiresti ning oli peagi kõige alla laetum mängurakendus App Store’is tervelt 90 riigis. Mängu väljatuleku ajast saadik on duši all käidud 2 miljardit korda. LG CINEMA 3D Smart TV suur ekraan ja Magic Remote’i intuitiivne tunnetus annavad kuulsale mängule täiesti uue taseme.

Valikus on ka The Sims FreePlay, mille on loonud juhtiv mängutootja Electronic Arts (EA). Tänu nauditavale pärismaailma simulatsioonile on The Simsi seeria müünud juba rohkem kui 150 miljonit koopiat üle terve maailma. Lisaks Magic Remote’i kasutamisele on mängijatel võimalik laadida oma nutitelefonidesse alla ka mugav rakendus mängu kontrollimiseks, mis on spetsiaalselt disainitud The Sims FreePlay jaoks.

Osa mängudest on 3D jaoks kohandatud, näiteks Mini Motor Racing, mille on välja arendanud The Binary Mill. See mäng toetab ka LG teleri Dual Play valikut, mis teeb kahe mängijaga mängud eriti mugavaks. See kasutab LG FPR 3D tehnoloogiat nõnda, et kumbki mängija näeb tervel ekraanil ainult enda tegelaskuju mängus, mitte ei jaga ekraani mehaaniliselt kaheks väiksemaks osaks.

Kõiki neid mänge demonstreeriti LG CINEMA 3D Smart TV teleritel jaanuari algul toimunud CES 2013 elektroonikamessil Las Vegases. Kõigi nende allalaadimine LG Smart World keskkonnast saab võimalikuks selle aasta jooksul.