LG pesumasin oskab nüüd iseennast diagnoosida

Smart Diagnosis on nutikas omadus, mis lubab pesumasinal rikke korral viga ise üles leida, sellest sind teavitada ja mis kõige olulisem – öelda sulle, kuidas viga parandada! Näiteks kui vahetada tuleb mõni varuosa, siis pesumasin kindlustab selle, et remont käiks võimalikult kähku ja et pesumasina parandajal on külastades juba õige varuosa olemas.

 

Kuidas see siis töötab?

  1. Lihtsalt lae oma telefoni see rakendus.
  2. Kui pesumasinal on midagi viga, siis hoia oma telefoni pesumasina Smart Diagnosis logo lähedal ja järgi lihtsaid juhiseid, mida su telefon seejärel annab.

Nii lihtne see ongi! Loodetavasti on tegu millegagi, mida saad ise kodus parandada, kuid kui vajad professionaali abi, siis ole mureta – meie klienditeeninduse meeskonnal on diagnoosist kogu vajalik info, et sind aidata.

„Inseneri külastus maksab tavaliselt umbes 30€. Seetõttu ongi hea, et LG on leidnud sellise diagnostilise tehnoloogiaga viisi, kuidas aidata oma klientidel iseennast aidata.