LG pälvis 10 CES 2013 innovatsiooniauhinda

LG pälvis CES 2013 innovatsiooniauhindade jagamisel 10 auhinda, mille hulka kuulus ka parima innovatsiooni tiitel videoekraani kategoorias 84-tollise klassi Ultra HD teleri eest. Kokku noppisid LG koduse meelelahutuse tooted, mobiiltelefonid ja kodumasinad auhindu kuues erinevas kategoorias – lisaks videoekraani valdkonnale ka integreeritavate kodusüsteemide ja mitmeruumilise audio/video, kodukinokõlarite, koduseadmete ning juhtmevabade käsiseadmete kategoorias.

LG 84LM960V Ultra HD teler

LG Electronics USA presidendi ja tegevjuhi Wayne Parki sõnul on tehnoloogiainnovatsioon ja disain ettevõtte üheks alustalaks ning juba viiendat aastat järjest teenitud parima innovatsiooni auhind on seejuures suureks tunnustuseks. “Meie tänavu auhinnatud tooted, energiasäästlikest koduseadmetest neljatuumaliste telefonide ning stiilse nutielektroonikani, iseloomustavad LG mitmekesist tooteportfelli, mis loodud täiustama tarbijate elu,“ lisas ta.

Valdkonna parima videoekraani tunnustuse pälvinud LG Ultra HD 84-tollise klassi (diagonaal 84,04 tolli) LED teleril on oma suurusele vastav resolutsioon, 3840×2160. LG Ultra HD Cinema 3D Smart TV telerimudelil 84LM960V on võrreldes tavapärase 1080p HD resolutsiooniga neljakordne detailitäpsus, küündides nüüd 8 miljoni pikslini.

Juhtmevabade käsiseadmete kategoorias võidutses aga LG stiilne ja õhuke Optimus G for AT&T nutitelefon, millel on True HD IPS displei. Telefon on varustatud uusimate tehnoloogiate ja lisadega, mille hulgas Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro neljatuumaline protsessor, 4G LTE, QSlide, multitegumtöö võimalus jpm.

LG Optimus G (E970) Android telefon

Lisaks kuulusid auhindu pälvinud toodete sekka tänu oma energiatõhususele ka LG kodumasinad, mis varustatud Smart ThinQ™ tehnoloogiaga – tänu võimalusele ühenduda internetiga aitavad seadmed hoida kokku nii aega kui raha.

CES innovatsiooniauhindu antakse välja iga-aastaselt valdkonna juhtivate disainerite, inseneride ja ajakirjanike poolt, kes hindavad uudistooteid nende kasutajaväärtuse, esteetilisuse, kvaliteedi, innovaatilise disaini ja elukvaliteeti panustamise alusel. Sponsoreeritud Tarbijaelektroonika Assotsiatsiooni (Consumer Electronics Association) ning heaks kiidetud Ameerika Tööstusdisainerite Liidu poolt, tõstavad CES innovatsiooniauhinnad esile parimaid tehnoloogiadisaini ja tehnika tootenäiteid.

Alates 2004. aastast on LG tooted pälvinud enam kui 130 CES innovatsiooniauhinda.