Selle aasta LG blu-ray mängijad, millest sa teadma peaksid

LG Video revolutsiooniline tehnoloogia teeb koduse telerivaatamise tõeliselt nutikaks. Modernsed Blu-ray mängijad laiendavad oluliselt 3D võimalusi ning täiendavad seda piiramatu LG Smart TV sisuga. Samuti lisandub võimalus eriti mugavalt oma teler teiste digiseadmetega ühendada.

LG BP620 Blu-ray 3D mängija

Mugav juhtmeta failide jagamise võimalus Smart Share’ga laseb sul enda digiseadmetes, näiteks lauaarvutites, sülearvutites ja nutitelefonides salvestatud sisu ka teleri ekraanil nautida. Samuti on suurel ekraanil eriti mugav internetis surfata – navigeerimise teeb lihtsaks intuitiivne Magic Remote.

LG BP420 Blu-ray 3D mängija

Tihti ei näe välistelt seadmetelt laetud sisu teleriekraanil just kõige parem välja, sest failide enda resolutsioon on madal. LG lahendab probleemi oma Full HD Up-scaling süsteemiga, mis parandab originaalallika resolutsiooni ja teeb selle suurel ekraanil ilusamaks.

LG BP120 Blu-ray mängija

Quick Booting süsteem teeb sinu multimeedia mängija kiirusega imesid – juba käivitamisel on sul sekunditega võimalik oma lemmiklood mängima panna.

Vali just enda vajadustele vastav mudel:

LG BP620 LG BP420 LG BP120
Full HD Up-scaling Jah Jah Jah
3D Playback Jah Jah Ei
LG Smart TV Jah Jah Ei
Smart Share Jah Jah Ei
Wi-Fi Built-in Jah Ei Ei
Quick Booting Jah Jah Jah
USB Contents Playback Jah Jah Jah