LG 84-tolline Ultra HD 3D teler nüüd saadaval ka Eestis

LG tutvustas augustis Koreas 84-tollist Ultra HD 3D telerit, mis kombineerib 3D ja Smart TV funktsioonid ning ühendab need uudse Ultra HD tehnoloogiaga. Alates novembrist on antud telerimudel LG 84LM960V saadaval juba ka Eestis. Nimelt on kõigil siinsetel soovijatel võimalik see endale soetada Euronics kauplusteste vahendusel, ette tellimise teel.

LG 84LM960V Ultra HD teler

LG Ultra HD 3D teleril on tänu 8 miljonile pikslile suur ja selge resolutsioon (3840×2160), mistõttu on selle teleri pilt tavalisest Full HD telerist neli korda täpsem. Ultra HD taga on võimas LG Triple XD Engine.

Lisaks heale pildikvaliteedile on LG oma Ultra HD 3D telerit täiustanud ka CINEMA 3D tehnoloogiaga. 3D Depth Control võimaldab vaatajatel viimistleda distantsi kaugel- ja lähedalasuvate objektide vahel ning 3D Sound Zooming analüüsib ekraanil olevaid objekte, tekitades nende asukoha ja liikumise alusel vastavaid helisid. Sisseehitatud 2D-st 3D-sse konverteerimissüsteem parandab aga ruumilise sisu kättesaadavust.

LG 84LM960V Ultra HD teler

Uute ja nutikate rakenduste nimekirjas on ka Dual Play funktsioon, mis võimaldab üheaegselt samal ekraanil vaadata kahte erinevat ekraanipilti. Nii on näiteks kahte mängijat võimaldavate mängude mängimine senisest lihtsam.

Suurt ekraanipilti täiendab tasemel helisüsteem – 2.2 Speaker System, mis sisaldab kahte 10W kõlarit ning kahte 15W bassikõlarit. Lisaks on teleri kaudu ligipääs enam kui 1200 Smart TV rakendusele, filmile, online telekanalile, sotsiaalvõrgustikele ja paljule muule.