LG tutvustab Windows 8-ga varustatud liugklapiga tahvelarvutit ning kõik-ühes multitouch seadet

The Verge jagas oma lugejaskonnaga hiljuti LG teadaannet, et ka meie oleme turule tulemas uute arvutiseadmetega, liugklapiga tahvelarvutiga H160 ning kõik-ühes multitouch seadmega V325, millel jookseb uusim Windows 8.

LG H160 tahvelarvuti ja V325 arvuti

Mudelil H160 on sisseehitatud klaviatuur, mis tuleb nähtavale liugklapi alt vaid ühe nupuvajutusega. Tahvlil on 11,6-tolline IPS ekraan veel teadmata resolutsiooniga, mis ühildub ka LG Smart Touch Pen pliiatsiga. Tänu sisseehitatud klaviatuurile kaalub H160 vaid natuke rohkem kui 900g ning on 15,9mm „paksune“. Samuti on tahvlil USB, HDMI ja microSD pesad. Tahvelarvuti akule on ettevõtte poolt lubatud 10-tunnist kasutusaega. Näitajate ning liugklapi mehhanismi poolest võib arvata, et LG tahvel proovib kõige lähemalt konkureerida Sony VAIO Duo 11 seadmega.

V325 kõik-ühes seadmel on 23-tolline 1080p multitouch displei, Ivy Bridge Core i5 protsessor ning NVIDIA GeForce GT 640M graafikakaart. Lisaks on sellel sisseehitatud tuuner ning funktsioneerib ka telerina, kui arvuti on välja lülitatud.

Mõlemaid seadmeid esitletakse Koreas käesoleva nädala lõpus, 26. oktoobril, mil Microsofti poolt tuleb välja ka Windows 8. Praegu puudub veel info, millal jõuavad tooted teistele turgudele – anname kindlasti teada, kui oskame selle kohta rohkem rääkida!