Tallinn Fashion Week on ukse ees!

22.-27. oktoobril toimub Telliskivi loomelinnakus Tallinn Fashion Week 2012, kus külalisi ootavad arvukad disainerite show’d, näitused ja seminarid.

Peamiselt toimuvad moeetendused F-hoone kahes saalis, millest suuremas on ruumi 600 ja väiksemas 200 pealtvaatajale.  22. oktoobril F-hoones toimuva avaürituse käigus võib kõiki moenädalal osalejaid näha ühes terviklikus moeetenduses. Moedisainerid Riina Põldriis ja Ketlin Bachmann presenteerivad oma kollektsioone aga hoopis näituse vormis.

Etenduste vahel on võimalik peale F-hoone aega veeta ka lähedal asuvates kohvikutes nagu Kukeke ja Boheem. Õhtuti toimuvad erinevate show’dega afterparty’d.

Tallinn Fashion Weeki eesmärgiks on luua sild moeloojate ja tarbijate vahel, harida ühiskonda moeteemadel ning luua osakondade vahel koostöösildu. Moenädal, mis on üks Eesti suurejoonelisemaid moesündmusi, toimub Tallinnas juba kuuendat korda.

Loe täpsemalt Fashion Weeki koduleheküljelt.