LG tõi Eestis turule kaks uut minimuusikakeskust

Tõi hiljuti Eestis turule kaks uut Hi-Fi helikvaliteediga minikeskuse mudelit, minimuusikakeskuse LG CM4320 ning mikrokeskuse LG TB106.

LG CM4320 mini seadmed

LG CM4320 minikeskus on tähelepanuväärne eelkõige oma Portable In süsteemi poolest, mis võimaldab muusikakeskust ühildada kõikvõimalike teiste kaasaskantavate seadmetega nagu näiteks MP3 mängija või sülearvuti. Lisaks muudavad 160W võimsusega LG CM4320 puhul muusika kuulamise lihtsaks ka Auto EQ, mis lubab valida helitooni vastavalt muusikastiilile ning Auto DJ, tänu millele miksib seade ühe muusikaloo lõpu järgmise algusega, tekitamata nii lugude vahetumisel pausi.

LG TB106 mikro seadmed

Mikrokeskus LG TB106 on aga stiilse alumiiniumist korpusega võimas seade, millel on olemas ka iPhone’i ja iPod’i dokkimisvõimalus. Sellel metalse disainiga muusikakeskusel on CD-mängija, FM/DAB raadio ning CD-lt USB-le lindistamise võimalus. Lisaks toetab ka TB106 mudel Portable In süsteemi.

Samuti on mõlemal mudelil 2.0 Sound Channel kõlarisüsteem.

Spetsifikatsioonid:

LG CM4320 LG TB106
Heli võimsus 160 W 100 W
Raadio FM FM
USB Jah Jah
3,5 mm helisisend Jah Jah
iPhone/ iPod dokk Ei Jah
Taasesitus CD, MP3 CD/DVD, MP3
Lisafunktsioonid Auto EQ, Auto DJ, USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Auto EQ, USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus, DAB+