Giles for LG – disainitud pesumasinad

LG Electronics (LG), ametlik London Fashion Week’i koostööpartner, on kampa löönud Briti disaineri Giles Deaconiga, et välja anda piiratud arv ainulaadselt disainitud pesumasinaid.

LG 6 Motion pesumasin on kaetud ainulaadse Giles Deaconi moetrükiga ning on saadaval ainult valitud John Lewise poodides ja www.johnlewis.com veebilehel. See on LG teine koostööprojekt koos Giles Deaconiga ning järjeks 2011. Aastal sündinud Cinema 3D TV prillide seeriale, samuti on see disaineri esimene kokkupuude Korea brändi kodumasinatega.

Dawn Stockell, LG turunduskommunikatsioonijuht kommenteeris: „Meil on kohutavalt hea meel, et saame teha koostööd nii London Fashion Weeki kui Giles Deaconiga – kahe äärmiselt mõjuka brändiga UK moetööstuses. Meie unikaalne 6 Motion tehnoloogia hoolitseb isegi delikaatsete kangaste eest, mida moelaval näha võime. „GILES for LG“ pesumasin tegi selle just veelgi lahedamaks.“

See koostöö tähistab ka LG rolli London Fashion Week Spring/Summer 2013 ametliku kangaste eest hoolitsejana juba kolmandat hooaega järjest. Nii mängib LG Steam Team London Fashion Weekil võtmerolli, kindlustades kõigi riiete värske ja puhta väljanägemise moelavadel.