LG maailma suurimal koduelektroonikamessil IFA 2012

LG boksi saab tagasihoidlikult kokku võtta, viidates igapäevastele rahvamassidele ja uudistoodete tõeliselt laiale väljapanekule. Tegelikku melu püüdsid jäädvustada LG blogi tiimi liikmed, kes kaameratega Berliinis toimunud messi alal ringi käisid.

Linna peale!

LG, üks maailma juhtivaid tehnoloogiafirmasid tegi kindlaks, et tema kohalolu oleks peale messiala tuntav ka terves Berliinis:

IFA 2012

Järgmise generatsiooni lemmik

Tehnikamessid pole juba ammu enam täiskasvanute pärusmaa. LG boks oli noortele oma parimate teleri vaatamise võimalustega eriti kutsuv. Arvestades, et lapsed ja teismelised on tänapäeval ühed tähelepanelikumad tehnikauurijad, oli eriti vahva neid nii palju oma boksis kohata.

IFA 2012

IFA 2012

Liigu LG CINEMA 3D Smart TV rütmis

Kõiki LG boksi sisenejaid tervitas kõigepealt CINEMA 3D Attractor, hiiglaslik ekraan, mis koosnes LG CINEMA 3D Smart TV teleritest. Ka kõige nooremad said asjale kohe pihta – ekraani jälgides tuli end liigutada nii, et näiliselt ekraanist välja kargavad 3D elemendid vaatajat ei tabaks.

IFA 2012

Veidi suuremad fännid lõbustasid end liikumisanduritega 3D mänge mängides. Ilmselgelt pole vanus mingiks barjääriks, kui asi puudutab ringihüppamist ja –liikumist.

IFA 2012

Õhuke on in

Üks põhilisi IFA messi vaatamisväärsusi oli LG 55-tolline OLED teler, mis tuleb turule selle aasta lõpus. Lisaks järgmise generatsiooni pildikvaliteedile ei jõudnud fännid ära imestada, kui õhuke võib üks teler olla.

IFA 2012

Õhem kui nutitelefon, nagu tuvastas üks külaline.

IFA 2012

IFA 2012

Järgmise aastani!

Me tahaks veel jagada teiega viimast pilti. Kuigi seda võimalust pole ära toodud LG CINEMA 3D Smart TV kasutusjuhendis, on üks külastaja leidnud huvitava lahenduse LG 3D prillidele, kandes neid moodsate päikseprillidena.

IFA 2012