LG nutitelefonide disainer: LG Chocolate ja LG Prada DNA elab Optimus G mudelis edasi

„Meie esimene eesmärk oli tuua LG uikaalne disaini DNA välja ka Optimus G mudelis,“ kommenteeris telefoni peadisainer Sera Park. „Optimus G-l on palju elemente, mida oleme kunagi ammu teistes telefonides kasutanud, näiteks Chocolate, Prada ja L-seeria. Näiteks on Optimus G üleni mustal esipaneeli jooned peaaegu nähtamatud, kui telefon on väljas – sama efekt oli ka LG Pradal.“

LG Optimus G (E975) Android telefon

Crystal Reflection element on aga Optimus G nutitelefoni puhul esmakordne, see arendati välja ja patenteeriti 15 kuu jooksul. Crystal Reflection võimaldab Optimus G tagaküljel olla erineva mustriga, sõltuvalt vaatenurgast ja valgusest. 3D muster, mis on pinna all nähtav, meenutab juveelide tekstuuri.