LG teatas oma uusima nutitelefoni Optimus G turulejõudmisest

LG uusim nutitelefon Optimus G, mis pakub uudset kasutajakogemust ning võimast riistvara, on varustatud neljatuumalise protsessoriga Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro (APQ8064), innovaatilise kasutajaliidese ning stiilse disainiga. Optimus G jõuab Koreas müügile juba järgmisel nädalal ning ülejäänud turgudel alates oktoobrist.

LG Optimus G (E975) Android telefon

„Optimus G on murranguline seade mitte ainult LG ajaloos vaid kogu nutitelefonitööstuse jaoks,“ ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht dr. Jong-seok Park. „Optimus G kasutajad saavad kogeda suurepäraseid kasutajaliidese funktsioone, mis lihtsustavad nende igapäevaelu.

Töökindla ja kiire jõudlusega LG Optimus G (E975) ei paku mitte multitegumtöö võimalust vaid piirideta cross-taskingut, tänu millele on võimalik täita probleemivabalt keerukaid ülesandeid erinevates jooksvates programmides samaaegselt.

Lisaks on telefonis rida uusi ja huvitavaid kasutajaliidese funktsioone nagu QSlide Function, mis näitab ühel displeil kahte eraldi tegumekraani, Live Zooming, tänu millele saavad kasutajad videot kuni viiekordselt sisse suumida ning Dual Screen Dual Play, mis lubab telefoniekraani jagada teleriga, samas kui pilt seadmete displeidel võib olla erinev. Samuti on telefon varustatud QuickMemo, Screen Zooming, Application Link ja Icon Personalizer rakendustega ning 13MP kaameraga. Hetkel saadaolevatest telefonidest suurima resolutsiooniga telefonikaameral on lisafunktsioonidena kaasas Time Catch Shot, Smart Shutter, Cheese Shutter ning Low Light Shot Noise Reduction.

LG Optimus G (E975) Android telefon

Oma unikaalse välimuse võlgneb Optimus G LG poolt väljatöötatud ja patenteeritud Crystal Reflection protsessile. Tänu sellele on telefoni tagakülg klaasist, mis muudab seadme välimuse luksuslikumaks. Sõltuvalt vaatenurgast ja valgusoludest on tagakülje muster erinev ning annab pilkupüüdva kolmedimensioonilisuse illusiooni, meenutades kalliskivi.

LG Optimus G (E975) Android telefon

Telefoni spetsifikatsioonid:

 • Kiibistik: 1.5GHz Krait CPU Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro protsessor Quad-Core ja LTE
 • Operatsioonisüsteem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • Võrgustik: 2G / 3G / LTE
 • Ekraan: 4.7-tolli WXGA True HD IPSPlus (1280×768 pikslit) / 15:9
 • Mälu: 32GB
 • RAM: 2GB DDR
 • Kaamerad: 13.0MP  või 8.0MP tagumine / 1.3MP ees
 • Aku: 2,100mAh (570Wh/L) / Kõneaeg: 15 tundi / Ooteaeg: 335 tundi
 • Suurus: 131.9 x 68.9 x 8.45mm
 • Kaal: 145g
 • Muu: Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB2.0 HS, A-GPS, MHL and DLNA, NFC