LG Electronics, TP Vision ja Toshiba laiendavad Nutitelerite Ühendusega turuhaaret

Selle aasta juunis lisandus LG Electronicsi, TP Visioni ja Toshiba asutatud Nutitelerite Ühendusse uusi liikmeid. Lisaks asutajatele on Ühendusega liitunud organisatsioonid, mis erinevatel viisidel nutiteleri tööstusesse panustavad. Liitujate hulgas on Qualcomm, MStar, Obigo ja YuMe.

Nutitelerite Ühendus riputab oma tarkvara arenduskomplekti (SDK) 2.0 kirjelduse organisatsiooni ametlikule veebilehele (www.smarttv-alliance.org). Lõplik tarkvara on saadaval selle aasta lõpuks.

Smart TV Alliance telerid

“Organisatsiooni laienev liikmeskond viitab sellele, et ühinenud ettevõtted tunnustavad Ühenduse väärtust,” kommenteeris Nutitelerite Ühenduse president Richard Choi (LG Electronics). “Ühenduse mitmekesisus peegeldab tööstusharu arengut.

Obigo arendatud rakendused baseeruvad Ühenduse tarkvara arenduskomplektil 1.0, mis on saadaval Ühenduse liikmete televiisorites. Tarbijatel on võimalus neid rakendusi (sh Accuweather ja Vilanoise) kasutada alates septembrist. Uued rakendused on arendamisel ja need saavad olema saadaval Nutitelerite Ühenduse kaudu.

“See on valdkonna jaoks suur võimalus ja oluline samm,” ütles Obigo president David Hwang. “Selle asemel, et testida sama rakendust paljudel erinevatel teleritel, saame suunata energia rakenduste täiustamisele. Selle tulemusena saame olla produktiivsemad.”

Nutitelerite Ühendus teeb SDK 2.0 detailid teatavaks oma veebileheküljel. Ülevaade SDK detailidest võimaldab arendajatel luua rakendusi liikmete 2013. aasta telerite jaoks. SDK tarkvara saab alla laadida Ühenduse koduleheküljelt aadressil www.smarttv-alliance.org.