LG eestlaetavad pesumasinad pälvisid prestiižse TÜV Rheinlandi Rohelise Toote Märgi

LG Electronics (LG) andis teada, et ettevõtte eestlaetavaid pesumasinaid on tunnustatud Rohelise Toote Märgiga, mille andis välja maailma üks juhtivamaid tehnoloogia, turvalisuse ja sertifitseerimise agentuure TÜV Rheinland. Rohelise Toote Märk on sertifikaat, millega tunnustatakse keskkonnasõbralikke tooteid. LG eestlaetavad pesumasinad on kodumasinate kategoorias esimesed selle märgiga hinnatud tooted. Sertifikaat pälviti esmajoones tänu energiasäästlikule mootorile, mille energiakulu on alternatiividega võrreldes kuni 50% madalam.

TÜV Rheinland sertifikaat, pesumasinad

“Keskkonnasõbralikud standardid on muutumas märgatavalt rangemaks ja samal ajal on ka tarbijate teadlikkus “roheliste” kodumasinate osas kasvanud,” ütles Seong-jin Jo, LG Home Appliance Company pesumasinate divisjoni asepresident. “Meile valmistab head meelt, et meie tooted maksimeerivad pesemisefektiivsust ja võimaldavad samal ajal tarbijatel energiat säästa.”

TÜV Rheinland selgitab välja ja soovitab tarbijatele kõike säästlikumaid Euroopa turul saadaval olevaid tooteid. Lisaks toodete energia- ja veetarbimise testimisele hindab TÜV Rheinland enne Rohelise Toote Märgi väljastamist ka tootmisprotsessi tervikuna. Tunnustatud märgi pälvimisega tõestas LG oma pühendumist keskkonnasäästmisele ja energiasäästlike tehnoloogiate loomisele.