LG CINEMA 3D nutiteler kuulutati kõige energiasäästlikumaks teleriks

LG Electronicsi nutiteler Cinema 3D pälvis tarbeelektroonikamessi IFA 2012 auhinnagaalal kõige energiasäästlikuma teleri tunnustuse.

Energiasäästlikkuse medali “Global Efficiency Medal” andis välja organisatsioon nimega SEAD (Super-efficient Equipment and Appliance Deployment). SEAD hindab Põhja-Ameerikas, Euroopas, Indias ja Austraalias müüdavate telerite, kuvarite, arvutite, kodumasinate ning valgustite energiaefektiivsust. Sel aastal keskenduti teleritele.

Energiasäästlikkuse medali (SEAD)

“SEAD’i tunnustus valmistab meile suurt rõõmu”, ütles LG Home Entertainment Company esindaja Seog-ho Ro. “LG esiletoomine viitab sellele, et meie ettevõte omab teleritööstuses kindlat positsiooni. Meil on olemas kvaliteetne 3D tehnoloogia ja pälvime oma energiaefektiivsete telerite eest üha rohkem tunnustust”.

LG auhinnatud nutiteleri 47LM670S Local Timming tehnoloogia võimaldab kasutajatel kontrollida teleriekraanide eredust erinevate regioonide lõikes. Local Timming täiustab teleri energiatõhusust ja vähendab elektrikulu.

LG 47LM670S 3D Smart TV teler

SEAD on kategoriseerinud telerid ekraani suuruse alusel kolmeks: väikesed ekraanid (vähem kui 27-tolli), keskmise suurusega ekraanid (29-42 tolli) ja suured ekraanid (42 ja rohkem tolli). LG Cinema 3D Smart TV tuli kõigi kolme kategooria lõikes võitjaks ja see hinnati kõige efektiivsemaks teleriks. Suurte ekraanide kategoorias pälvis LG Cinema 3D Smart TV esikoha kui kõige energiasäästlikum teler.