LG esitleb maailma esimest neljatuumalist Snapdragon LTE nutitelefoni

LG andis teada uue nutitelefoni Optimus G turuletulekust, mis on varustatud Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro (APQ8064) Quad-Core ehk neljatuumalise protsessoriga ning Adreno™ 320 GPU ja LTE toetatud tehnoloogiatega.

LG Optimus G (E975) Android telefon

Snapdragon S4 Pro kiirus on 1.5GHz ja see on varustatud aSMP-ga (Asynchronous Symmetric Multiprocessing), mis võimaldab igal protsessorituumal iseseisvalt käivituda ja välja lülituda. Adreno 320 on enam kui 3 korda kiirem kui Adreno 225, mida kasutasid eelnevad Snapdragon protsessorid.

LG Display abiga on Optimus G-l 4,7-tolline WXGA True HD IPS+ ekraan (1280×768 pikslit) ja 15:9 koefitsiendiga Stripe RGB IPS paneel. LG True HD IPS+ tehnoloogia värvitäpsus on 100%, mis võimaldab ekraanile kuvada loomulikke ja elutruid värve.

Optimus G on esimene nutitelefon, mis saab olema varustatud LG Innoteki ja LG Display poolt välja töötatud G2 Touch Hybrid ekraaniga. See on õhem kui praegused puutetundlikud ekraanid ja tagab selgema ning teravama pildi. Tänu uuele tehnoloogiale vähendati nutitelefoni paneeli ja ekraan ise on vastupidavam.

LG Chem töötas välja kõrgtihedusega 2,100mAh aku, mis võimaldab rohkem energiat ja pikendatud laadimistsükleid. Võrreldes standardsete mobiiliakude keskmise elueaga (500 laadimiskorda) on uue aku eluiga 800 laadimistsüklit, mis on mobiiltelefoni puhul esmakordne.

LG Optimus G on muuhulgas varustatud ka kõrgeresolutsioonilise 13.0 MP kaameraga ning selle kasutajaliides sisaldab mitmeid lisafunktsioone nagu Live Zooming, Dual Screen Dual Play, QMemoTM, jne.

“Oleme veendunud, et Optimus G kasutajad saavad suurepärase kogemuse osaliseks”, ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Dr Jong-seok Park. “Optimus G ei ole pelgalt uusimate täiendustega telefon. See on oma ala parimate koostöö tulemus.”

Optimus G Jaapani versiooni annab esimesena välja NTT DOCOMO. Ülemaailmne versioon tuleb septembris turule Koreas ning sealt edasi ka teistes riikides.

Spetsifikatsioonid:

 • Kiibistik: Qualcomm Snapdragon S4 Pro protsessor 1.5GHz Quad-Core CPU-ga, Adreno 320 GPU 4G LTE-ga
 • Operatsioonisüsteem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • Võrgustik: 2G / 3G / 4G LTE
 • Ekraan: 4.7-tolli WXGA True HD IPS+ (1280×768 pikslit) / 15:9 ratio
 • Mälu: 32GB
 • RAM: 2GB DDR
 • Kaamerad: 13.0MP rear / 1.3MP front
 • Aku: 2,100 mAh
 • Suurus: 131.9 x 68.9 x 8.45mm
 • Kaal: 145g
 • Muu: Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB2.0 HS, A-GPS, MHL, DLNA, NFC