LG esimene personaalne nutiteler rõhub disainile ja funktsionaalsusele

LG teatas, et esitleb Berliini tarbeelektroonikamessil IFA 2012 oma uusimat personaalset nutitelerit TM2792, mille silmapaistvaimateks omadusteks on teleri auhinnatud CINEMA SCREEN disain ning CINEMA 3D ja IPS tehnoloogia.

LG TM2792 Smart TV monitor

Rahvusvahelise disainikonkursi IDEA (International Design Excellence Awards) finaali valitud TM2792 sobib kodudesse, kus lisaks kodutehnika funktsionaalsusele hinnatakse ka atraktiivset disaini.

“TM2792 võimaldab vaatajatele kaasahaaravat kinokvaliteediga elamust,” ütles J.J. Lee, LG Home Entertainment Company asepresident ning äriinfotehnoloogia direktor. “TM2792 abil on võimalik nautida meelelahutust alates nutitelefoniga salvestatud videost ja lõpetades oma lemmik filmiklassikaga suurepärase kvaliteediga ekraanilt.“

SmartShare võimaldab kasutajatel sirvida ja jagada faile sülearvuti, nutitelefoni ning välise kõvakettaga. Lisaks on võimalik Mobile HD Link (MHL) ja Inteli traadita ekraani (WiDi) rakenduste abil teleriekraani ka jagada. MHL abil kuvatakse aga nutitelefonist suurele ekraanile fotosid ja mänge ning traadita ühenduvusliiges WiDi muudab sülearvutite sisu jagamise senisest märkimisväärselt mugavamaks. DLNA ja Wi-Fi Direct loovad lihtsa ligipääsu nutitelefonidele salvestatud sisule ning võimaldavad ka selle jagamist. Video on Demand (VOD), 3D World, Game World, LG Smart World (LG Apps) ja Social Center rakendused loovad aga piiramatult viise oma piltide, videote, mängude ja muu meelepärase nautimiseks.

LG TM2792 Smart TV monitor

IPS tehnoloogia annab teleri kuvarile ülimalt elutruud värvid ning laia vaatenurga. Lisaks on TM2792 varustatud 3D Sound Zooming 3D tehnoloogiaga, mis analüüsib ekraanil olevaid objekte ja tekitab nende asukoha ning liikumise järgi helisid. Mõistagi on kasutajatel võimalik ühendada teleriga klaviatuur ja hiir ning külastada teleri kaudu veebi.

TM2792 on saadaval Euroopa turgudel alates septembrist.

LG TM2792 Smart TV monitor

Spetsifikatsioonid

TM2792
Ekraani suurus 27-tolli
Resolutsioon 1920×1080
Paneel LED IPS / 3D
Heledus, C/R, V/A 250nitti, Mega, 178/178
Reaktsiooniaeg GTG: 5ms*
Ühenduvus DLNA, Wi-Fi Direct, WiDi
Kasutajaliides D-sub, HDMIx2 (MHL ready), Composite, Component,SCART, USBx3 (Media, Keyboard/Mouse), LAN
Kõlar 7W x 2 (3D Sound Zooming)
Funktsioonid Smart TV, 2D-lt 3D-le konversioon (H/W), SUPER+ resolutsioon,Magic Remote, USB Quick View
3D prillid 2EA (Normal + Clip-on), 16g