LG panustab uue ajastu nutitelefoni väljatöötamisel vertikaalsesse integratsiooni

LG Electronics’i järgmine nutitelefon on mitmel põhjusel silmapaistev. Telefoni töötasid välja LG Electronics ning selle tütarettevõtted LG Chem, LG Display ja LG Innotek. Projekti suunati kõikide ettevõtete parim tehnoloogia ja innovatsioon, et seada nutitelefonidele turul uus standard.

LG Optimus G (E970) Android telefon

LG uus Quad-Core LTE on varustatud Qualcomm’i värskeima Snapdragon™ S4 Pro APQ8064 protsessoriga, mistõttu on telefon kiirem ja sellel on kestvam aku, õhem profiil, eredam ekraan  ja uus puutetundlik tehnoloogia.

LG Chem on Korea vanim ja suurim keemiaettevõte ning ülemaailmne innovaator elektriliste autoakude valdkonnas. LG Chem töötas välja aku, mis võimaldab suuremat energiamahutavust –  seejuures püsis aku suurus ja kaal muutumatuna. Standartsete mobiiliakude keskmine eluiga on mõõdetav 500 laadimiskorraga. LG Chem’i kõrgetihedusega tehnoloogia abil välja töötatud aku võimaldab 60% rohkem energiat kui teised sarnase suurusega alternatiivid. Uue aku eluiga on 800 laadimistsüklit, mis on mobiiltelefoni puhul esmakordne.

LG Display panustas projekti uue ekraani välja töötamisega, mis on selgem kui AMOLED-ekraan, ent vajab vähem energiat. LG Display True HD IPS+ Display on teravam kui AMOLED-ekraanid tänu selle kõrgele pikslitihedusele (1280×768 pixels) ja Stripe RGB IPS paneelile. Uus ekraan suudab toota 470 nitti eredust, kasutades valge tausta kuvamisega võrreldes 70% vähem energiat. Lisaks sellele puudub True HD IPS+ Display puhul pildi sissepõlemise oht.

LG Innotek investeeris märkimisväärselt R&D puutetundliku ekraani tehnoloogiasse ja töötas seejärel välja G2 Touch Hybrid Display. G2 Touch Hybrid Display on ühik, mis eemaldab LCD-paneeli ja klaasi vahel oleva tühimiku, mida võib sageli kohata tavapärasemate puutetundlike ekraanide puhul. Selle tulemusena vähendati LG Innotek’i ekraani läbimõõtu 30%.