LG avab nutitelerite mänguportaali Game World

LG teatas uue nutiteleritele suunatud mänguportaali Game World peatsest turuletoomisest. Game World on välja töötatud üksnes LG CINEMA 3D nutiteleritele. Portaal võimaldab otsida, osta ja mängida nii 2D kui 3D mänge, millest mitmeid saab juhtida LG Magic Remote’i või mõne muu mängupuldi abil.

“Game World on suurepärane mängude – iseäranis 3D mängude – allikas,” ütles LG Home Entertainment Company President ja tegevjuht Havis Kwon.

LG Smart TV - Game World, telerid

Game World’i peamenüü võimaldab kiiret ligipääsu portaali sisule ja sisaldab nelja alamteemat – soovitatud, populaarne, uus ja kategooriad. Esimese alt on võimalik leida hetke parimaid mänge koos LG-poolsete soovitustega ning teine pakub populaarsemaid tasulisi ja tasuta mänge. „Uus“ annab ülevaate uusimatest Game World’i mängudest ja „kategooriad“ võimaldab mängudele ligipääsu järgnevate žanrite lõikes: märul, seiklus, arkaad, pusle, rollimäng, tulistamine, simulatsioon, sport ja strateegia.

Game Worldi’i peamenüüst on võimalik leida õpetusi Magic Remote’i või mängupuldi abil mängimise kohta. My Games rubriik annab ülevaate kõikidest eelnevalt ostetud mängudest ja kuvab pingerea kõige sagedamini mängitute kohta. Game World’i erinevad tiitlid ühilduvad Magic Remote’i viipetuvastusprogrammiga.

Game World on ülemaailmsel turul saadaval käesoleva aasta lõpuks.