LG toob 3D mängurakendused Cinema 3D Smart TV platvormile

LG Electronics teatas, et  lasi välja esimesed Cinema 3D nutiteleritele mugandatud 3D mängurakendused. Nii saavad mänguhuvilised oma lemmikmänge nüüd suurel ekraanil ka 3D-s nautida.

LG 55LM760S 3D Smart TV teler

Eelnevalt oli võimalik neid mänge mängida vaid nutitelefonidel ning tahvelarvutitel 2D formaadis. Mängud on lõbusad ja peresõbralikud ning on spetsiaalselt valitud nende 3D mängitavuse pärast ja optimeeritud LG Cinema 3D nutiteleri platvormi jaoks. Mängude hulka kuuluvad Air Penguin, mis oli eelmise aasta enim allalaetud mängurakendus Ameerika Ühendriikides ning kaheksateistkümnes teises riigis, Frisbee Forever, Burn the City, Downhill Bowling 2 ning Diversion Unity Technology poolt.

Kasutajad võivad tänu kergetele, mugavatele ja patareivabadele 3D prillidele nautida täismahus LG kasvavat 3D mängude kogu.  Samuti võimaldab LG Flicker-Free tehnoloogia mängida kauem, väsitamata seejuures liigselt silmi. Ergonoomiline Magic Remote pult muutub stiilsest kursorseadmest liikumistundlikuks mängupuldiks, mida on lihtne kasutada nii lastel kui täiskasvanutel.

Uus mängude valik saab olema saadaval kolmeteistkümnes riigis, kus LG Smart TV tasulisi teenuseid pakub: Suurbritannia, Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa, Hispaania, Venemaa, USA, Kanada, Austraalia, Taiwan, Singapur, Filipiinid ning Lõuna-Korea. Esimesed mängud on saadavad juba alates 30. juulist. Ülejäänud mängud muutuvad allalaaditavaks käesoleva augustikuu jooksul.