LG QuickMemo rakendus nüüd saadaval ka Optimus L-seeria nutitelefonidele

LG andis täna teada, et hinnatud QuickMemo™ rakendus on nüüdsest saadaval ka Optimus L-seeria nutitelefonidele. Rakenduse saab oma telefoni alla laadida läbi tarkvarauuenduse, mida hetkel pakutakse vaid teatud regioonides, kuid mis on juba käesoleva kvartali lõpuks saadaval üle maailma. Eestis on hetkel uuendus saadaval LG Optimus L7 nutitelefonide omanikele.

LG Optimus L7 (P700) Android telefon

LG QuickMemo™ rakendus lubab jäädvustada ekraanitõmmisena nii veebilehti, graafilisi pilte, fotosid kui ka videoid. Lisaks saavad kasutajad salvestatud kujutisi neile sõrmega kirjutades või joonistades personaliseerida ning koheselt e-maili, teksti- või sõnumivestluse kaudu sõpradega jagada.

Pärast tarkvarauuenduse allalaadimist saab QuickMemo™ aktiveerida teadete menüüst või vajutades helikontrolli nuppudele.

LG Optimus L7 (P700) Android telefon

“QuickMemo™ on LG kasutajaliidese üks juhtivaid rakendusi, rikastamaks kommunikatsiooni kvaliteeti läbi personaliseeritud ideede jagamise,“ ütles Paul Bae, LG Electronics Mobile Communications Company turunduskeskuse asepresident.

LG Optimus nutitelefonide L-seeriasse kuuluvad Optimus L7, L5 ning L3 mudelid, mis pakuvad oma mustas või valges korpuses ajatut stiili, lisaomadustes või funktsionaalsuses järelandmisi tegemata. Lisaks tutvustab LG peatselt oma L-seeria raames ka stiilseid roosas toonis telefonimudeleid.