Juhi oma nutitelerit Androidi või iOS nutitelefoniga

LG lasi välja uue rakenduse Apple iOS’i ning Google Androidi nutitelefonidele ning tabletitele. See rakendus võimaldab vaadata TV kanaleid nutitelefonide ja tabletite peal ning funktsioneerib samuti ka kui teleri pult.

LG Magic App LG Optimus L7 P700

Magic app’i põhiomadus on kaugjuhtimis funktsioon, mis töötab kõigil 2012 aasta LG teleritel. Lisaomaduste hulka kuulub ka TouchPad, mis juhib teleri ekraani kursorit. Aplikatsiooni MiniHome sektsiooni alla kuulub omakorda juurdepääs erinevatele teleri aplikatsioonidele ning ekraanil olev klaviatuur on samuti saadaval.

LG Magic App LG Optimus L7 P700

Kõige tähtsam omadus on aga MiniTV funktsioon, mis võimaldab installeerimise puhul striimida telekanaleid nutitelefonil või tableti ekraanil. Selle jaoks on muidugi vaja, et mõlemad seadmed oleksid samas koduvõrgus. LG teatas, et MiniTV on saadaval ka topelt-tuum nutiteleritele (LM960V ning LM860V).

LG Magic app on saadaval Apple iOS’i jaoks siin ning Google Androidi jaoks siin.