LG esitleb uut IPS kuvarit

LG esitles uut, CINEMA SCREEN disainiga IPS kuvarite seeriat IPS7. Tänu IPS tehnoloogiale võimaldab kuvar võimalikult elutruid värve ning laia vaatenurka. MHL ehk Mobile High-Definition Link liides loob aga lihtsa ühenduse välisseadmetega.

LG IPS277L LED IPS monitor

“Ühendades CINEMA SCREEN disaini ning MHL funktsionaalsuse juhtiva IPS tehnoloogiaga, tagab IPS7 hämmastava disaini ning töövõime.” teatas J.J.Lee, LG Home Entertainment Company asepresident ning äriinfotehnoloogia direktor. “Tahvelarvutite ja nutitelefonide kiire arengu tõttu on juurdepääs informatsioonile tohutult suurenenud. LG IPS7 on loodud, et laiendada kasutajaelamust veelgi ning võimaldada täielikku infokeskkonna navigatsiooni.”

Seadmel on õhuke, 1.2 mm paksune raam. IPS7-e ekraani üldpaksus on taandatud 14.1 mm-le ning plastiknupud on asendatud puutetundlike lülititega.

LG IPS237L LED IPS monitor

MHL tehnoloogia võimaldab kiire ühenduvuse mobiiltelefonidega läbi HDMI sisendi. Tänu sellele saavad kasutajad pilte ning filme jälgida suurelt ekraanilt, laadides samaaegselt enda mobiil-seadet.

IPS7 seeria kasutab In-Plane Switching (IPS) tehnoloogiat tavalise Twisted Nematic (TN) tehnoloogia asemel. IPS tehnoloogia parandab pildi ning värvi kvaliteeti, kõrvaldades hägususe kiirete ja liikuvate stseenide puhul nagu näiteks videomängudes või spordiülekannete ajal. See aga vähendab omakorda stressi silmadele, ning seda isegi pikaajalise kasutamise puhul.

Erinevalt TN tehnoloogiast, tagab IPS paneel nähtavuse erinevate nurkade alt. Kasutajad saavad mängida videomänge istudes, seistes ning lamades.

LG IPS277L LED IPS monitor MHL

IPS7 seeria kvarid sisaldavad muuhulgas ka värvikalibreerimise funktsiooni, mis lihtsustavad värvikalibreerimise protsessi professionaalide, nagu näiteks fotograafide ning graafiliste disainerite jaoks.

IPS7 seeria kuvarid on esmalt saadaval Aasias ning alles seejärel ka teistel turgudel.

Spetsifikatsioonid

IPS277L IPS237L
Ekraani suurus 27’’ 23’’
Paneeli tüüp LED IPS
Resolutsioon 1920 x 1080
Ekraanisuhe 16:9
Heledus 250nit
Kontrastsus 5000000:1
Reageerimisaeg 5ms
Vaatenurk 178/178
Funktsioonid Home/Work Calibration Ready, Dual Smart Solution, Super Energy Saving, 6 Axis Control, Factory Calibration