LG QuickMemo tagab lihtsa ning puutepliiatsi-vaba navigatsiooni

LG QuickMemo on nüüd ametlikult saabunud Lätti ning Optimus 4X HD, Optimus L7 (kõige uuema OS uuendusega V10G) ja Optimud L5 kasutajad on esimesed, kes seda kogeda saavad. QuickMemo lisand võmaldab jäädvustada, muuta, kommenteerida ning jagada materjale ilma lisa tarvikuteta.

LG Optimus 4X HD (P880) ja QuickMemo

QuickMemo abil saavad kasutajad mitte ainult teha screenshotte erinevatest materjalidest, nagu näiteks digitaalsed ajakirjad ning fotod, kuid ka personaliseerida ning jagada neid materjale oma sõprade ning tuttavatega. Liikvel olles saavad kasutajad teha screenshotte kaardist, kommenteerida või joonistada sinna juurde ning nad seejärel sotsiaalvõrgustikkudesse, nagu Facebook või Twitter, üleslaadida või emaili teel välja saata.

QuickMemo logo

Olgu see kas lemmikute veebilehtede või mälestusväärsete fotode vaatamine, võimaldab LG QuickMemo kasutajal oma idead mtimekülgsemalt, lõbusamalt ning personaliseeritumalt edasi anda. LG QuickMemo kasutades saavad inimesed tavalise teksti piirid ületada ning rohkem rõhku panna oma individuaalsusele, isikupärale ning inimkommunikatsioonile, mida palja teksti abil edasi anda ei saa.