Londoni maamärgi ronimine

Sydney Harbour Bridge’i ning Pariisi Eifeli torni jälgedes on inimestel nüüd võimalus ka Londoni ikoonilise O2 halliga lähemalt tutvust teha. Üle hiigelsuure areeni on tehtud kõnnitee, mida mööda kõndides saavad huvilised Londoni linnavaadet ning atmosfääri nautida.

Millennium Dome

O2 areeni kollaste mastide vahele ehitatud 190-meetrisel kõnniteel saavad korraga kõndida kuni 15 inimest, kes on kõik üksikult rakenditega kindlustatud. Ronimis oskust tarvis ei lähe, kuid suure tõusuga tuleks arvestada.

Kõnnitee avati 21. juunil ning planeerimise taga olid samad arhitektid, kes ka O2 areeni projekteerisid – Rogers Stirk harbour + Partners. Tehtud samast materjalist, mis areen ise, ei ole kõnnitee kummalgi pool piirdeid, mis tagavad parema vaate ning adrenaliinirohkema elamuse.

Halli tipust avaneb 360-kraadine panoraamvaade üle terve Londoni, mis tekitab omalaadselt rahumeelse tunde, 53 meetrit merepinnast kõrgemal.

Loe täpsemalt siit