LG toob turule maailma heledaima mobiilse LED nutiprojektori

LG Electronics (LG) demonstreerib maailma heledaimat LED nutiprojektorit maksimaalse 700 ANSI lumeniga.

LG on varemgi innovaatilisi projektoreid tootnud, mis integreerivad arenenud tehnoloogia loova ja esteetilise disainiga. See aasta pole mingi erand. LG nimetab end uhkusega taaskord LED projektorite turuliidriks, tuues turule funktsionaalsed, heledad ja ilusad mudelid, mis on samaaegselt väljapaistvad lipulaevad.

LG PA70G projektor

LG PA70G seeria on koos 700 ANSI lumeniga oma klassi tipus – see on maailma heledaim mobiilne LED nutiprojektor. Peale selle, et need on uskumatult heledad, on neil ka suur täpsus ja kontrast: WXGA (1280×800) resolutsioon ja 15 000:1 kontrast. PA70G seeria visuaal ei muutu aja möödudes hägusemaks – umbes nelja tunnise päevase kasutamisajaga on PA70G seeria töö garanteeritud 20 aastaks.

Üks element PA70G seeriast on LG eelnevate mobiilsete projektorite suhtes läbi teinud eriti tähelepanuväärne arengu. PA72G-ga kaasneb Inteli Wireless Display (WiDi) tehnoloogia, mis lubab teda sülearvutitega juhtmevabalt ühendada ja mistõttu on see väärtuslik tööriist nii äris, meelelahutuses, kunstides, hariduses kui ka paljudel muudel aladel.

Peale wireless võimaluste on seda teiste seadmetega võimalik ühendada ka USB kaudu.

See innovaatiline ja stiilne toode on 2012. aasta prestiižse red dot tootedisainiauhinna võitja. Veelgi enam, see sisaldab ka mugavat 3W+3W sisse ehitatud stereo projektsiooni ja loodussõbralikku disaini, milles ei kasutata kahjulikku elavhõbedat.

Varsti turule jõudva LG PB60G seeria mobiilsed LED projektorid on aga kõige õhemad ja kompaktsemad LED projektorid tervel turul. Nad on piisavalt väkesed, et taskusse torgata ja igale poole alati kaasa võtta. PG60G seeriast saab järjekordne saavutus LG kasvavas tootedisaini portfoolios.