LG esimene neljatuumaline nutitelefon Optimus 4X HD nüüd ka Eestis

LG tõi käesoleval nädalal Eestis turule oma esimese Quad-Core ehk neljatuumalise protsessoriga nutitelefoni Optimus 4X HD.

Tänu NVIDIA 4-PLUS-1™ neljatuumalisele protsessorile ja Tegra 3 kiibistikule pakub Optimus 4X HD personaalarvuti kvaliteeti, tagades sealjuures erakordse kiiruse ning jõudluse. Maksimumjõudluse puhul kasutab Tegra 3 automaatselt kõiki nelja tuuma. Vähemnõudlike ülesannete nagu muusikaesituse või aktiivse ooteseisundi ajal aga läheb kasutusse viies, energiasäästlik tuum.

LG Optimus 4X HD (P880) Android telefon

Telefoni graafikaprotsessor edastab visuaalselt rikkalikku pilti ja konsoolikvaliteediga mänguelamust. Seadme 4,7-tolline IPS ekraani lahutusvõime vastab True HD standardile ning selle külgede pikkuse suhe on mõõtmetes 16:9.

Üks uusimatest telefoni kasutajaliidestest on mälufunktsioon nimega Quick Memo™, mis võimaldab sõrmega telefoniekraanil märkmeid teha ning suhelda hõlpsasti sotisaalvõrgustikes, tekstisõnumite kaudu ja e-posti teel. Lisaks sisaldab seade Media Plex™ nimelist rakendust, mis võimaldab videote esitamise ajal sisse- ja väljasuumimist ning sõrmega soovitud videostseenide otsimist.

LG Optimus 4X HD (P880) Android telefon

Optimus 4X HD töötab uusimal Android operatsioonisüsteemil Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Telefonil on 16 gigabaiti sisemälu ja 8-megapiksline taustavalgustusega kaamera. Seadme paksus on 8,9 millimieetrit.