LG toob Eestis turule 3D heliga kodukinosüsteemi

LG toob Eestis turule unikaalse 3D helitehnoloogia ja 3D kõlaritega varustatud kodukinosüsteemi LG BH9520T.

LG BH9520T 3D kodukinosüsteem

3D Sound Zooming nimeline helitehnoloogia sünkroniseerib kolmedimensioonilise heli samalaadse sisuga ekraanil, analüüsides sealjuures reaalajas kuvatavat pilti ning liikudes koos sellega vastavalt kas kaugemale või lähemale. Käsitsi reguleeritav Manual Sound Zoom võimaldab seadistada heli kaugust ka 2D filmide vaatamise ajal.

LG BH9520T 3D kodukinosüsteem

CINEMA 3D SOUND helisüsteemil on neli lisakõlarit, mis on suunatud lakke. Seetõttu on tegemist maailma esimese 9.1-kanalilise kõlarite süsteemiga. Lisakõlarid suunavad heli ülespoole, täites nii ruumi rikkaliku heliga laest põrandani. Sound Field Expansion tehnoloogia aga laiendab helivälja ning asetab selle ümber kodukino kasutaja.

3D Playback funktsioon võimaldab edastada senisest kirkamat ja selgemat pilti. LG Smart TV tehnoloogia kaudu on kodukino kasutajal ligipääs mitmetele rakendustele,  interaktiivsetele mängudele ning video-on-demand ehk nõudevideo teenustele. Ühtlasi võimaldab kodukinosüsteem traadita failijagamist teiste digitaalsete seadmetega nagu laua- ja sülearvutite ning nutitelefonidega.